Panel 800

Käyttäjäystävälliset, selkeät ja ergonomiset operaattoripaneelit prosessiautomaatiojärjestelmiin.

Panel 800 -tuoteperhe sisältää selkeät, helppokäyttöiset ja ergonomiset käyttöpaneelit, joissa litteä, tilaa säästävä suunnittelu yhdistyy kattavaan valikoimaan kehittyneitä toimintoja. Tuttu, runsailla ominaisuuksilla varustettu 5.1-versio on nyt saanut seurakseen Panel 800 -version 6.0. Uusi valikoima sisältää uudet nopeammat Standard- ja High Performance -paneelit, joissa on entistä laajempi liitäntävalikoima ja erittäin laadukkaat näytöt.

Prosessiautomaation käyttöä helpottavissa paneeleissa on kehittyneitä toimintoja prosessin ja laitteistojen ohjaukseen näytön vieressä olevia toimintonäppäimiä tai kosketusnäytön ominaisuuksia käyttäen. Nämä toiminnot yhdistyvät markkinoiden parhaaseen suorituskykyyn ja erinomaiseen grafiikkaan, jotka häivyttävät perinteisen eron operaattoripaneelin ja tietokonekäyttöliittymän väliltä. Paneelin konfigurointi tapahtuu ABB:n Panel Builder -työkalulla, joka sisältää kaikki sovelluksen vaatimat perustoiminnot. Toiminnot on testattu ja kehitetty asiakkaiden tarpeita ja toiveita silmällä pitäen.

Helppokäyttöinen
Kattava käyttöliittymä, joka sisältää laajat ja integroidut mallit ja kirjastot kaikkiin mahdollisiin prosesseihin. Erittäin nopea, helppo ja tehokas asetusten määritys Microsoft® Windows® -pohjaisella Panel Builder -työkalulla, josta on saatavana useita kieliversioita.

Kehittynyt grafiikka
Vektoripohjainen korkean resoluution grafiikka TFL/LED-näytössä, kuvakepohjainen navigointi ja käyttöliittymän hallinta. 

Kestävä ja luotettava tekniikka
Panel 800 on rakennettu kevyeen mutta kestävään valettuun ja jauhemaalattuun alumiinikoteloon.  Sen IP65/IP66-etupaneelikotelointi kestää märkiä, pölyisiä ja vaativia käyttöympäristöjä. Käyttöympäristön sallittu lämpötila-alue on –10...+60 oC ja suurin sallittu ilmankosteus 85 %. 

Aidosti avoin alusta

Paneelit on rakennettu avoimelle arkkitehtuurille ja .NET Framework -teknologioille, joten ne voidaan liittää eri valmistajien ohjauslaitteisiin. Käytettävissä on laaja valikoima liitäntävaihtoehtoja paikalliseen tiedonsiirtoon, laajennuksiin, kauko-ohjaukseen ja muuhun viestintään.

Lue lisää Panel 800:n ominaisuuksista ja eduista.

Tarvitsetko lisätietoa?

Valikoima

Palvelumme

Loading documents
Select region / language