Vedonpoistaja AP9/AP10-pintajakorasioihin

Nopea ja ruuviton asennus jopa kolmelle kaapelille. Ainutlaatuisen ratkaisun ansiosta vedonpoistamiseen ei tarvita ruuveja tai työkaluja. Kaapeli kiinnitetään nippusiteellä, mikä tekee asennuksesta helppoa ja säästää asennusaikaa.

Vedonpoistajaa voidaan käyttää eripaksuisten kaapeleiden Ø6–17 mm sekä kalustekaapeleiden kanssa. Soveltuu käytettäväksi AP9- ja AP10-jakorasioiden kanssa. 

 

Vedonpoistaja AS9.10 valmistetaan kierrätysmuovista

Vedonpoistajat valmistetaan kotitalouksilta kerätystä muovista, joka kierrätysken jälkeen käsitellään ja hyödynnetään tuotteiden valmistuksessa raaka-aineena.

Käytämme vedonpoistajien valmistuksessa väripigmenttiä mahdollisimman vähän varmistaaksemme ympäristöystävällisyyden tuotannossamme. Tämä voi aiheuttaa värin vaihtelun valmistuserän mukaan.

Lue lisää kierrätysmuovista valmistetuista tuotteista ABB:n Porvoon tehtaalla.

 

Asennustavat

Asennus yhdellä vedonpoistajalla

(Sopii rasioille AP9 ja AP10)

Asennus kahdella vedonpoistajalla

(Sopii rasioille AP9 ja AP10)

Asennus keskelle rasiaa

(Sopii rasialle AP9)

Kiinnitys nippusiteellä

Asenna vedonpoistaja jakorasiaan. Käytä asennuksessa 4-7 mm paksuista nippusidettä.

Työnnä kaapeli kalvotiivisteen läpi rasiaan. Asenna nippuside kaapelin ympärille ja pujota se vedonpoistajaan. Varmista, että nippuside on tukevasti oikeassa kohdassa ennen kiristystä.

Asennus on valmis, kun nippuside on kiristetty. Varmista vedonpoisto vetämällä kaapelia hieman ulospäin. (Nippuside ei sisälly toimitukseen.)

Asennusesimerkit

 

Tilaustiedot

 Tuotekoodi Snro  Kuvaus  Pakkauskoot
 AS9.10  16 125 94  Vedonpoistaja 3 kaapelille, Ø 6 – 17 mm  10/100/1000 kpl

Katso myös

 

Katso myös

Select region / language