Global site

Asennustarvikkeet

Laadukkaat ja helpot asennukset

ABB:n asennustarvikkeet on suunniteltu toisiinsa ja eri asennustilanteisiin sopiviksi. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä asentajien kanssa. Tarjoamme kattavan valikoiman rasioita ja niiden tarvikkeita, joilla toteutat erilaiset asennukset nopeasti, rakennusmateriaaleista riippumatta.

Työmaalle tarvitaan vain muutama rasiamalli, minkä johdosta asennustyö helpottuu ja nopeutuu. Lisätarvikkeiden avulla rasiamme soveltuvat eri asennuskohteisiin ja käyttötarpeisiin. Lisäksi valikoimassa on kiintonysillä varustettuja rasioita, sekä erityisesti paikallavaluun soveltuvia korkeita rasioita.

Uudet kojerasiat AU60.10FR ja AU60.10 tarjoavat ratkaisun vaativimpiin asennuskohteisiin. EI30 ja EI60 paloluokitelluille seinille asennettava AU60.10FR täydentää paloluokiteltujen rasioiden valikoimaa. AU70FR palokattorasian tavoin kojerasia sisältää tulipalon seurauksena laajentuvan palotyynyn, joka estää tulipalon leviämisen seinärakenteisiin. Markkinoiden joustavin AU60.10 kojerasia taipuu eri seinäleveyksiin ja asennuskohteisiin säädettävien asennusrenkaidensa ansiosta. 

Tilaa uutiskirje, niin saat ajankohtaista tietoa mm. uutuuksista ja koulutuksista!

Tilaa uutiskirje

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirrokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Tuotteet

 

Tuoteuutuudet

 

Dokumentit