Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Upotettavat kojerasiat

Asennustarvikkeet on suunniteltu toisiinsa ja eri asennustilanteisiin sopiviksi. Rasioilla ja niiden tarvikkeilla toteutat erilaiset asennukset nopeasti, rakennusmateriaalista riippumatta.

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Kojerasia säädettävällä asennusrenkaalla AU5.6

Uuden integroidun asennusrenkaan ansiosta koje voidaan kiinnittää haluttuun asentoon kiertämällä  tai kallistamalla rengasta. Lisäksi asennusrengasta nostamalla voidaan asentaa myös kahdelle kipsilevyseinälle. Lue lisää tästä.

Remonttirasia teleskooppisella pohjaosalla AUS74.2

AUS74.2 remonttirasia soveltuu 1-3 kipsilevyisiin seiniin. Teleskooppisen pohjan ansiosta rasian korkeus on 54 - 70 mm. Lue lisää tästä.

Korotettu kojerasia AU5.32


Kojerasiaan AU5.32 on valmiiksi kiinnitetty 28 mm:n korotusrengas. Rasiassa on 2 kpl kiintonysiä Ø 20-putkelle. Rasian muilla sivuilla on yhteensä kolme irtonysäaihiota ja pohjaan voidaan liittää kaksi pohjanysää. Nysät on mitoitettu niin, että putkitus tulee raudoituksen yläpuolelle, mikä nopeuttaa ja helpottaa asennusta. Korkeus nysästä rasian reunaan on 47 mm.
Korotettu-kojerasia-AU5_32_560px

Asennus valumuottiin


Betonivalussa kojerasia voidaan kiinnittää muottiin eri tavoin. Ruuveja tai nauloja varten on valmiita aihioita. Nysät on helppo kiinnittää paikoilleen rasiansivuilla oleviin hahloihin.
Asennus-valumuottiin_560px

Pohjakiinnityslaippa


Rasia voidaankiinnittää muottiin pohjakiinnityslaipan avulla ruuvilla tai naulalla. Muottia avatessa ruuvi tai naula irtoaa muotin mukana. Suojatulppa estää valua pääsemästä kojerasiaan.
Kun valu avataan, pohjakiinnityslaipan pilari irtoaa kevennyskohdastaan ruuvi tai naula lähtee muotin mukana eikä valuun jää nauloja tai ruuveja.
Pohjakiinnityslaippa_560px

Rasian kiinnittäminen koolauksiin


Kojerasia voidaan kiinnittää koolauksiin sivunaulaamalla.
Rasian-kiinnittaminen-koolauksiin_560px

Asennus kevyisiin väliseiniin


Levykiinnikkeiden avulla kojerasia voidaan kiinnittää seinälevyyn. Kojerasia
kiinnittyy levykiinnikkeessä oleviin uriin ja pitää rasian tiukasti kiinni.
Asennus-kevyisiin-valiseiniin_560px

Kiinnitys säätömahdollisuudella


Kojerasia voidaan kiinnittää myös säätökiinnityslaipalla pohjan läpi. Laippa antaa 11 mm pelivaran, minkä avulla kojerasian paikkaa voidaan säätää levytysvaiheessa.
Kiinnitys-saatomahdollisuudella-560px

Tiiliseinäkojerasia


Tiiliseinään on kätevä käyttää valmiiksi korotettua kojerasiaa. Rasian korkeus on 75 mm.
Tiiliseinakojerasia_560px

Levyseiniin edestä asennettavat kojerasiat


Levyseiniin edestä asennettavat kojerasiat ovat AUS15.12 ja AUS15.24. Rasiat soveltuvat hyvin saneerauskäyttöön, kun halutaan lisätä vaikkapa pistorasioita. AUS15.12 -rasiassa on joustava kiinnityssanka 10-17 mm levyille, AUS15.24 puolesataan soveltuu paksummille, 22-29 mm levyisille. Joustava kiinnityslanka antaa asennustyössä 7 mm joustovaraa.

Levyseiniin-edesta-asennettavat-kojerasiat_560px