Upotettavat jakorasiat

Asennustarvikkeet on suunniteltu toisiinsa ja eri asennustilanteisiin sopiviksi. Rasioilla ja niiden tarvikkeilla toteutat erilaiset asennukset nopeasti, rakennusmateriaalista riippumatta.

AU8
AU19
AU8.73


AU8 Jakorasia uppoasennukseeen

Upotettavat jakorasiat voidaan kiinnittää naulaamalla, ruuvaamalla tai kiinnitysholkilla.

AU8-rasiassa on kahdeksan 20 mm lukitusjousella varustettua kiintonysää, joista kahdessa on pienennysnysä 16 mm putkelle. Rasian sivuilla on lisäksi neljä nysäaihiota irtonysille ja pohjassa neljä aihiota pohjanysiä varten. Rasian korkeus on 53 mm.

AU19 Jakorasia uppoasennukseen

Upotettavat jakorasiat voidaan kiinnittää naulaamalla, ruuvaamalla tai kiinnitysholkilla.

AU19-rasiassa on sivuilla paikat kahdeksalle irtonysälle ja pohjassa aihioita neljälle pohjanysälle. Rasian korkeus on 47 mm eli sama kuin kojerasioilla. Rasioihin voidaan kiinnittää kannet tai valaisimet joko M4-ruuvilla tai 3,5 mm yleisruuvilla.

AU8-ja-AU19-jakorasiat_560px

Korkea jakorasia AU8.73

Jakorasiassa AU8.73 on sivuilla kahdeksan Ø 20 lukitusjousin varustettua kiintonysää. Rasiaan voidaan liittää neljä irtonysää sivuille ja neljä pohjanysää. Rasia voidaan kiinnittää muottiin pohjakiinnityslaipalla AS25. Rasiassa on ruuvitolpat sekä M4- että Ø3,5 mm yleisruuville.

Rasian koko korkeus on 73 mm ja näin ollen riittävä siihen, että putkitus saadaan tehtyä raudoituksen yläpuolelle ilman hankalia lisätyövaiheita. Korkeus nysästä rasian reunaan on 47 mm.

 


AU8_73-korkea-jakorasia_560px

Vastaanota ajankohtaista tietoa uutuuksista ja tapahtumista.

Tilaa uutiskirje

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima

Katso myös

Select region / language