Pintajakorasiat ja tarvikkeet

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Pinta-asennettavia jakorasioita on saatavilla kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Jakorasioita täydentää valikoima lisätarvikkeita, jotka helpottavat ja nopeuttavat asennustyötä. Suuri osa pintajakorasioiden valmistuksessa käytettävästä muovista on kierrätettyä pakkausmuovia.

Tarvitsetko lisätietoa?

Porvoossa valmistetut pintajakorasiat

Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja.

AP9- ja AP10-pintajakorasiat valmistetaan ABB:n asennustuotetehtaalla Porvoossa. Porvoon tehdas on hiilineutraali ja toimii 100 % uusiutuvalla energialla. Tuotannon pieni hiilijalanjälki yhdessä lyhyiden toimitusketjujen kanssa pienentävät tuotteiden hiilijalanjälkeä merkittävästi.

AP-pintajakorasioiden ympäristövaikutukset niiden koko elinkaaren ajalta on todennettu ympäristötuoteselosteissa (EPD, Environmental Product Declaration). ABB käyttää ainoastaan tyypin III EPD-ympäristöselosteita, jotka ovat aina riippumattoman kolmannen osapuolen verifioimia.

Videot

Kierrätysmuovilla vedensäästöä

AP-rasiat kierrätysmateriaalista
Värilliset AP9-, AP10- ja AP45-jakorasiat on valmistettu kierrätysmateriaalista, mikä pienentää hiilijalanjälkeä ja säästää luonnonvaroja – etenkin vettä.

Käyttämällä kierrätysmuovia fossiilisen muovin sijasta, voimme säästää 90 litraa vettä yhtä AP9-rasiaa kohti (AP45 - 33 litraa, AP10 - 140 litraa) ja pienentää hiilijalanjälkeä 40%.

Tuotevalikoima

Dokumentit

Katso myös

Select region / language