KNX-taloautomaation edut

Perinteisiin sähköasennuksiin verrattuna älykäs taloautomaatiojärjestelmä hyödyttää käyttäjää usealla eri tavalla. Rakennuksen kaikki talotekniset toiminnot integroidaan väyläyhteyden avulla yhteiseen järjestelmään. Näin eri toiminnot, kuten esimerkiksi ilmanvaihto, lämmitys ja valaistus pystyvät toimimaan yhdessä optimaalisella ja energiatehokkaalla tavalla, mikä on perinteisillä tekniikoilla lähes mahdotonta.

Tarvitsetko lisätietoa?

Mukavampaa, tehokkaampaa, turvallisempaa


morecomfort_buildings_292x196Älykäs taloautomaatio mahdollistaa projektikumppaneiden ja asiakkaiden toiveiden mukaisten kokonaisratkaisujen toteuttamisen.  ABB i-bus® KNX -järjestelmän toiminnot voidaan mukauttaa tilojen käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin nopeasti ja yksinkertaisesti. Järjestelmä helpottaa energian säästämistä, mahdollistaa sähköisten laitteiden räätälöidyn ohjauksen ja tekee tiloista turvallisia niiden käyttäjille.
 

Fiksu sijoitus


investment_building_292x196KNX-taloautomaatio tuottaa kustannussäästöjä koko rakennuksen elinkaaren ajan suunnittelusta ja toteutuksesta rakennusvaiheeseen, myyntiin tai vuokraukseen, käyttöön ja hallintaan. Järjestelmän avulla voit varmistua siitä, että rakennus on ajan tasalla ja tuottava pitkällä aikavälillä ja että rakentamiskustannukset pystytään kuolettamaan nopeasti. Järjestelmän muunneltavuus takaa sen, että kiinteistön käyttötarkoituksenkin muuttuessa tilat ovat helpommin muokattavissa tulevaisuuden tarpeisiin.

KNX-standardi

knx_logo_292x196

KNX on ensimmäinen maailmanlaajuisesti standardoitu asuinrakennuksiin ja muihin rakennuksiin soveltuva taloautomaatiojärjestelmä, joka täyttää alan kansainvälisen (ISO/IEC 14543-3), eurooppalaisen (CENELEC EN 50090, CEN EN 13321-1 ja 13321-2), kiinalaisen (GB/Z 20965) ja yhdysvaltalaisen standardin (ANSI/ASHRAE 135) vaatimukset.

ETS – KNX-taloautomaation hallintaohjelmisto

ets_software_292x196

ETS-ohjelmisto on valmistajariippumaton työkalu jolla tehdään KNX-laitteiden ohjelmointi ja käyttöönotto. Ja kun KNX-asennus on otettu käyttöön, ETS-ohjelmisto avustaa projektin dokumentoinnissa. ETS toimii nykyisissä Microsoft Windows® -käyttöjärjestelmän versioissa.

Lue lisää

Select region / language