Global site

Automaattiset syötönvaihtokytkimet

Täysin automaattinen ratkaisu

ABB:n automaattiset vaihtokytkimet (160-1 600 A) turvaavat virransyötön. Ne sopivat ominaisuuksiensa ja toimintojensa puolesta lukuisiin käyttökohteisiin, kuten tehtaisiin, telakoille, lentokentille ja palvelinkeskuksiin.

    
Nopea ja helppo ratkaisu
Kaikki ABB:n automaattiset vaihtokytkimet toimitetaan käyttövalmiina ratkaisuna, ja OMD-yksikkö on asennettu valmiiksi tehtaalla ennen toimitusta. Voit myös ostaa ohjausyksiköt ja moottoriohjattavat vaihtokytkimet erillisinä komponentteina, jolloin voit rakentaa automaattisen syötönvaihtokytkimen itse.
   
Turvalliset toiminnot
ABB:n automaattisten vaihtokytkinten ansiosta ON LOAD -toimintoja voidaan aina käyttää turvallisesti ja helposti kahvalla. Kytkimissä on myös useita muita turvallisuusominaisuuksia, kuten epätoivottujen toimintojen esto ja epätoivottujen toimintojen asetus O-kohtaan.

Luotettava toiminta
   
Voit luottaa siihen, että automaattinen vaihtokytkin toimii odotetulla tavalla, eikä sinun tarvitse suorittaa mitään testejä. ABB on testannut koko ratkaisun ja sen taataan täyttävän kaikki IEC60947-6-1-standardin vaatimukset.
   
Helpompi käyttö
Hyvän suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden varmistaminen on meille erittäin tärkeää. Käyttöä on helpotettu entisestään LCD-näytöllä, jossa on valikoita kahdeksalla kielellä.

Tarvitsetko lisätietoa?

Ajankohtaista

Tuotetiedot ja -dokumentit

Tutustu myös