Global site

Moottoriohjatut vaihtokytkimet

Turvallista virransyöttöä

ABB tarjoaa laajan valikoiman avoimia moottoriohjattuja vaihtokytkimiä alueella 40 – 3 200 A. Kaikissa visuaalisesti uudistetuissa moottoriohjattavaissa vaihtokytkimissä on nyt uusi suojus, jossa on selkeät käyttöohjeet, ja moottorin ohjausta on parannettu.

Lyhyempi asennusaika
ABB:n moottoriohjattavien vaihtokytkinten asennus on nopeaa ja helppoa. Jännitteen tunnistavat liittimet säästävät aikaa, sillä kiskoihin ei tarvitse porata reikiä. Myös ohjausvirtajohdot on kiinnitetty ruuveilla, mikä varmistaa turvallisen ja pitävän liitännän kuljetuksen aikana.
   
Turvallinen ja luotettava
Kytkimissä on kattava valikoima sisäisiä suojausominaisuuksia, kuten mekaaninen lukitus, mikä varmistaa kahden asynkronisen teholähteen eristyksen. Tämä ehkäisee niiden välisen oikosulun vaaraa. Moottoriohjattavissa vaihtokytkimissä on myös kahva manuaalista käyttöä varten hätätilanteissa.

Hyvä suorituskyky
Hyvän suorituskyvyn varmistaminen on meille erittäin tärkeää. Vaihtosovelluksissa, joissa kuormitettua kytkintä voidaan joutua käyttämään etäältä, riittävä kestävyys on varmistettu testaamalla IEC 60947-6-1 -standardin mukaan kestävyysvaatimusten osalta.

Tilaa säästävä rakenne
ABB tarjoaa pienikokoisia ja kustannustehokkaita komponentteja kaikkiin asennuksiin. Moottoriohjattavat vaihtokytkimemme ovat  keskimäärin 20 % pienempiä kuin markkinoiden muut vastaavat tuotteet.

Tarvitsetko lisätietoa?

Ajankohtaista

Tuotetiedot ja -dokumentit

Tutustu myös