Global site

Käsiohjatut vaihtokytkimet

Hyvää suorituskykyä katkeamattomaan virransyöttöön

ABB tarjoaa laajan valikoiman käsiohjattuja vaihtokytkimiä alueella 16 - 3 200 A. Käsiohjattavia vaihtokytkimiä on saatavilla kolmen tyyppisenä: avoin, nopea ja suljettu.

Hyvä suorituskyky raskaassa teollisuudessa
ABB:n vaihtokytkimet soveltuvat erittäin hyvin raskaaseen teollisuuteen. Niiden CTI (comparative tracking index) -arvo on yli 600 V, joten ne sopivat erinomaisesti trooppisiin ympäristöihin.
    
Yksinapainen rakenne
Kytkimissä on yksinapainen rakenne myös korkeammissa tehoissa (yksi johto virtajohtoa kohden), mikä vähentää energiankulutusta vähentämällä tehohäviötä. Koko tuotevalikoimassa on yksi liitin napaa kohden, joten liitännöissä ei tarvitse käyttää ylimääräisiä kiinnikkeitä.

Modulaarinen ja joustava    
Modulaarinen ja joustava rakenne, jossa voi olla myös säädettävä periskooppinen akseli, mahdollistaa napojen ja kahvojen eri järjestyksen. Voit siis luoda yksilöllisiä tilaa säästäviä ratkaisuja.

UL-/CSA-sertifioitu suorituskyky
Laajan käsiohjattavien vaihtokytkinten valikoiman lisäksi tarjoamme myös avoimia, käsiohjattavia vaihtokytkimiä, jotka on suunniteltu UL-/CSA-sertifiointistandardien mukaan tehoalueella 160–800 A.

Tarvitsetko lisätietoa?

Ajankohtaista

Tuotetiedot ja -dokumentit

Tutustu myös