Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Compact ATS

Kompakti ilman kompromisseja

ABB:n kompakti automaattinen vaihtokytkin, Compact ATS, on kompakti, taloudellinen ja innovatiivinen all-in-one -laite, joka tarjoaa kaiken turvallisuuden ja suorituskyvyn, jota automaattiselta vaihtokytkimeltä voi odottaa – ja sitäkin enemmän. 100% helppoutta ja tehokkuutta 40% tehokkaammassa ja kompaktimmassa pakkauksessa.

Turvallisuus ja suojaus
Laitteen päävirtapiirit ovat koteloituja, tarjoten suojaa kaikkea suoraa kosketusta vastaan. Manuaalista käyttöä vaativissa hätätilanteissa automaattinen toiminta poistetaan käytöstä yksinkertaisesti kiinnittämällä kahva paikalleen.

Tilaa säästävä
Laite on suunniteltu erittäin kompaktiksi ja kokonaan koteloiduksi ratkaisuksi. Tavalliseen ratkaisuun verrattuna Compact ATS vie noin 40% vähemmän kaappitilaa. All-in-one -malli tarkoittaa sitä, ettei siihen tarvita lisävarusteita, edes ylimääräistä ulkoista virtalähdettä.

Edullinen valikoima
Käytettävissä olevat toiminnot on valittu huolellisesti vastaamaan markkinoiden vaatimuksia ilman lisäominaisuuksia. Se on yksinkertainen, luotettava ja toimiva. Voit nyt saada kohtuuhinnalla korkeaa ABB-laatua, jonka tunnet ja johon luotat.

Compact ATS -valikoima sisältää automaattiset vaihtokytkimet 40 – 125 A (IEC) ja on saatavilla kahtena eri versiona:

  • OTM_C20D - Verkko / verkko -sovelluksille, kiinteillä asetuksilla, joissa on ennalta määritetyt viiveajat ja jänniterajat.
  • OTM_C21D - Verkko / verkko ja verkko / generaattori -sovelluksille, joissa on konfiguroitavat siirto- ja takaisinkytkentäviiveet sekä säädettävät ylijännite- ja alijänniterajat.

Tarvitsetko lisätietoa?

Tuotetiedot ja dokumentit

Tutustu myös