Tehomittarit M1M 15 ja M1M 20

Yksinkertaista mittausta

Uudet monitoimi- ja tehomittarisarjat M1M 15 ja 20 ovat helppo ratkaisu mihin tahansa vakiosovellukseen rakennuksissa ja teollisuudessa.

Uudella M1M-tehomittarimallistolla voidaan helposti ja kustannustehokkaasti täyttää käyttäjäkohtaiseen mittaukseen ja sähkön laadun valvontaan liittyvät vaatimukset pienissä tai keskisuurissa/suurissa liike- ja teollisuusrakennuksissa, esimerkiksi muuntamoissa, moottorien ohjauskeskuksissa tai alakeskusten kojeistoissa. 

Tarvitsetko lisätietoa?

Tärkeimmät edut

Kattava valikoima

Integroitujen toimintojen ja tiedonsiirtoprotokollien ansiosta ne sopivat moniin hankkeisiin ja sovelluksiin. Valitse helposti oikea ja kilpailukykyisin tehomittari, joka kattaa kaikki sähköjärjestelmän mittauksen perustarpeet.

Helppokäyttöinen

Intuitiivinen valikkorakenne malliston kaikissa laitteissa sekä selkeät taustavalaistut LED- ja LCD-näytöt lyhentävät tehomittareiden käyttämiseen kuluvaa aikaa.

Oikeista toiminnoista saatava palaute ja nopea reagointi järjestelmän tapahtumiin varmistetaan hälytyskuvakkeilla ja laitteiden etuosassa olevilla LED-merkkivaloilla.

Helppo asentaa

Mittarin asennussyvyys on vain 65 mm ja liittimien pystysuuntainen sijainti optimoivat asennusprosessin.

Kiinnikkeiden ansiosta tuotteen kiinnitykseen ei tarvita työkaluja.

Energiatehokkuus

Noudattaa IEC 61557-12 -standardia, luokka 1 ja kattava joukko mittaustoimintoja, jotka parantavat sähköjärjestelmän energiatehokkuutta.

Etäyhteys tärkeimpiä tiedonsiirtoprotokollia Modbus RTU ja Modbus TCP/IP käyttäen. 

Tuotteet

M1M 15

M1M 15 on kattava monitoimimittari sähköjärjestelmän seurantaan. Se soveltuu parhaiten sähköparametrien mittaamiseen ja energiankulutuksen kustannusten jakautumiseen liittyviin sovelluksiin.

M1M 20

M1M 20 on tehomittari, joka sisältää THD:n ja tuonti-/vientimittauksen (neljä virtasektoria) sähkön laadun perustasoisiin analysointisovelluksiin, kuten tehokertoimen hallintaan ja paikalliseen energiantuotannon seurantaan.

Esitteet

 

Liittyvät tuotteet

Tuotetiedot ja dokumentit

Tuotteet
Dokumentit
Loading documents

Select region / language