Food & Beverage

Feed your success!

De wereld van de voedingsindustrie is uitdagend. Hoge kwaliteit, hoog volume en steeds scherpere eisen op het gebied van hygiëne, traceerbaarheid en compromisloze veiligheid stellen hoge eisen aan de productieomgeving. En daarbij staat de wereld niet stil. De wereldpopulatie neemt in rap tempo toe en steeds meer mensen kunnen zich een hogere levensstandaard veroorloven, wat resulteert in kortere productiecycles met grotere variatie.

De Food & Beverage industrie is gebaat bij state-of-the-art technologie. Oplossingen die continuïteit bieden, betrouwbare productie onder extreme omstandigheden zoals hoge temperaturen en vochtigheid. Oplossingen die energie-efficiënt zijn, voorbereid op duurzame productie en C02-reductle. Systemen die flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid bieden.

ABB denkt mee en vooruit. Met producten en systemen die antwoorden bieden op belangrijke vraagstukken én met partnership. Onze experts weten dat met aandacht voor vragen, pijnpunten en kansen, er oplossingen te creëren zijn die echt verschil maken. Vandaag en morgen.

horticulture

Horticulture
ABB heeft specifieke oplossingen voor de kas & tuinbouw en toont deze o.a. in het World Horti Center in Naaldwijk. Technologie, onderzoek, innovatie en expertise zijn de sleutel tot succes in de glastuinbouw op weg naar 100 % duurzame tuinbouw.
Klik hier voor meer informatie.

Spreek met onze Food & Beverage experts


Jan Willem Hinfelaar
Segment Manager Horticulture
Email: janwillem.hinfelaar@nl.abb.com

Dènis Bronwasser
Segment Specialist Food & Beverage
Email: denis.bronwasser@nl.abb.com

ABB Industry Experience

Welkom in de Industry Experience

Bezoek gratis de ABB Experience

Producten en oplossingen

ABB producten voldoen aan de hoogste standaarden en beschikken over de juiste ISO en EC certificeringen. Specifieke certificeringsdocumentatie is te downloaden vanaf de productpagina.

Highlights / referentieprojecten

Experts aan het woord

 
Select region / language