Energy Champions pakken pole position

ABB werkt met veel plezier samen met ‘Energy Champion’ Nyck de Vries. Als eerste officiële Formule E wereldkampioen weet Nyck namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om slim met energie om te gaan. Zo vinden we elkaar in een drive om de wereld beter te maken én zien daarbij energiemanagement als belangrijk middel. Samen dagen we iedereen uit om Energy Champion te worden. 

Willen we de aarde beschermen, dan zullen we onze CO2-productie moeten reduceren. Dus is het belangrijk om onze energie duurzaam op te wekken. En het is minstens zo belangrijk om de energie die we opwekken zo slim mogelijk te gebruiken. Dat kan met energiemanagement. Hoe beter je dit aanpakt, hoe meer je kunt bereiken én besparen. Energy Champions zijn de nieuwe atleten. Op deze pagina vind je treffende voorbeelden, inspiratie en links naar energiemanagement-tools. Doe er je voordeel mee. 

Nyck de Vries: “Als Formule E coureur weet ik uit ervaring hoe belangrijk het is om je energiemanagement op orde te hebben. Formule E win je niet door het hardst te rijden, maar door het slimst te rijden. We hebben namelijk allemaal maar een beperkte hoeveelheid energie. En daar moeten we de hele race mee doen.”

Energy tips van Nyck

ABB FusionAir® Smart Sensor

Ontdek FusionAir® Smart Sensor

ABB Ability™ Energy and Asset Manager

Ontdek hoe

Hafonorm slimme groepenkast

Ontdek Hafonorm

ABB Terra AC-wallbox

Ontdek Terra AC-wallbox

Meer weten over Nyck?


Van jeugdig karttalent tot wereldkampioen Formule E in 2021, maak kennis met Nyck de Vries


Proeftuin voor duurzame ontwikkeling


Formule E is de meest duurzame autosport die er is. De race is CO2-neutraal. Omgerekend verbruiken coureurs tijdens een race de hoeveelheid energie gelijk aan slechts 5 liter brandstof. De Formule E is een belangrijke proeftuin voor innovatie en ontwikkeling op het gebied van duurzame mobiliteit en energiemanagement. Niet voor niets is ABB hoofdsponsor van de Formule E. Meer weten > 
 
  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language