Samen elektrificeren we Nederland


Beweeg mee op de golf van innovatie. Samen maken we van elektriciteit onze belangrijkste bron van energie. En daarmee maken we de wijze waarop we wonen, werken en reizen CO2-neutraal. Als collectief krijgen we het voor elkaar. U speelt uw eigen rol in de elektrificatie van Nederland. ABB is hierbij uw partner of choice. Van bron tot stopcontact. Voorop in de ontwikkeling van slimme, veilige en duurzame technologie. Samen elektrificeren we Nederland.  

De juiste ontwerpkeuzes

ABB ontwikkelt innovatieve producten, oplossingen en digitale technologieën die energie-efficiëntie en een CO₂-arme samenleving mogelijk maken. Van energiebron tot geavanceerde aansturing en monitoring van alle elektrische assets. In alle sectoren. En altijd op basis van de volgende ontwerpkeuzen: 
Slim

We maken onze oplossingen steeds intelligenter. Met digitale en ‘connected’ systemen bereiken we een steeds hoger niveau in energie-efficiëntie, functionaliteit en comfort.

Veilig

Veiligheid zit besloten in alles wat we doen. We maken producten die bijdragen aan de veiligheid van de gebruiker én die veilig geproduceerd zijn.

Duurzaam

We geven het goede voorbeeld door energievriendelijk te produceren en zuinig om te gaan met materialen. Zo dragen we bij aan een duurzame wereld voor toekomstige generaties.

Elektrificatie inspiratie

Een kleine greep uit de praktijk van ABB:

Meer weten?


Benieuwd wat ABB in Nederland doet op het gebied van CO2-reductie en het stimuleren van de energietransitie?


Weten welke producten u gebruikt

Hoe weet u hoe duurzaam de producten van uw keuze zijn? Alle milieurelevante productinformatie uitgelegd.


  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language