Samen elektrificeren we Nederland


De energietransitie is in volle gang. Elektriciteit is hard op weg onze belangrijkste bron van energie te worden. Het maakt een duurzame toekomst mogelijk waarin we CO₂-neutraal wonen, werken, reizen en leven. Om dit te realiseren, moeten we onze krachten bundelen. Door samen te werken met partners, leveranciers én klanten kunnen we de energietransitie versnellen. Samen elektrificeren we Nederland.  

De juiste ontwerpkeuzes

ABB ontwikkelt innovatieve producten, oplossingen en digitale technologieën die energie-efficiëntie en een CO₂-arme samenleving mogelijk maken. Van energiebron tot geavanceerde aansturing en monitoring van alle elektrische assets. In alle sectoren. En altijd op basis van de volgende ontwerpkeuzen: 
Slim

We maken onze oplossingen steeds intelligenter. Met digitale en ‘connected’ systemen bereiken we een steeds hoger niveau in energie-efficiëntie, functionaliteit en comfort.

Veilig

Veiligheid zit besloten in alles wat we doen. We maken producten die bijdragen aan de veiligheid van de gebruiker én die veilig geproduceerd zijn.

Duurzaam

We geven het goede voorbeeld door energievriendelijk te produceren en zuinig om te gaan met materialen. Zo dragen we bij aan een duurzame wereld voor toekomstige generaties.

Elektrificatie inspiratie

Een kleine greep uit de praktijk van ABB:
Duurzaam
Duurzame kabel- en lasdozen

Doordat we zijn overgestapt op kabel- en lasdozen van gerecycled kunststof, besparen we ruim 300.000 kg CO₂ per jaar in Nederland. 100% gerecycled, dezelfde hoogwaardige ABB-kwaliteit en hetzelfde gemak. >>


Meer weten?


Benieuwd wat ABB in Nederland doet op het gebied van CO2-reductie en het stimuleren van de energietransitie?


  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language