Mykstartere


ABBs mykstartere forlenger levetiden til motoren og dens gir/overføringer og start/vern-utrustning, ved å minimere elektriske og mekaniske påkjenninger. Det gjør de ved å optimalisere startstrømmen og startmomentet, noe som med konvensjonelle startmetoder kan være en stor påkjenning på utstyret og på nettet. Med mange innebygde motorvernfunksjoner, er motoren din godt beskyttet.

Send inn forespørsel og vi tar kontakt

Kontakt oss

Fordeler og funksjoner

SIKKRE MOTORDRIFTEN

Mykstarterne bidrar til å øke motorens og starterutstyrets levetid ved å beskytte mot elektriske påkjenninger. Startstrømmene kan enkelt optimaliseres iforhold til lasten. Mer enn ti motorbeskyttelsesfunksjoner er tilgjengelige for å beskytte motoren for ulike lastforhold og mot uregelmessigheter i strømtilførselen.

RASK OG ENKEL INNSTALLASJON

Reduser installasjonstiden og tavlestørrelsen ved å ha alle funksjonene du trenger innebygd i mykstarteren. Våre mykstartere er enkle å installere takket være deres kompakte design og mange innebygde funksjoner. Med innebygd bypass reduseres energitapet og varmeutviklingen. En komplett motorstartløsning i én enhet.

ØK PRODUKTIVITETEN

Reduser antall driftstopp i produksjonen ved å la mykstarteren gjøre mer enn bare å starte motoren. Våre mykstartere reduserer den mekaniske belastningen på motorapplikasjonen, noe som vil øke oppetiden. Momentkontroll, pumperensing, motorbrems og mange andre funksjoner gjør at du får maksimal oppetid.

Aktuelt

Motorstart- og vernløsninger for kjøling av datasentre

Utvalg

Linker og nedlasting

Aktuelle produkter og segmenter

Select region / language