Uppgradera Megamax till Emax 2

Snabb, säker och kostnadseffektiv ersättning av Megamax

Installera Emax 2 för direkt ersättning av Megamax effektbrytare F1/F2/F4 och F5 i den utdragbara versionen med mekanism för stängd dörr. Emax 2 ersättningsenhet är ABB:s enkla, snabba och smarta uppgradering med stor potential att reducera underhållskostnader i befintliga elinstallationer. Den nya effektbrytaren levereras med en fabriksmonterad konverteringssats vilket innebär att en toppmodern intelligent Emax 2 kan installeras i Megamax fasta kassett under ett normalt driftstopp, samtidigt som resterande ställverk bibehålls.

Från effektbrytare till Power Manager
En uppgradering till Emax 2 från Megamax, som nu befinner sig i slutet av sin livscykel garanterar inte bara tillgång till service och reservdelar utan förlänger även livslängden på äldre elsystem. En investering i Emax 2 innebär också en avsevärd ökning i prestanda och funktionalitet då det blir möjligt att ansluta befintliga elinstallationer till smart molnbaserad energihantering, övervakning och diagnostikfunktioner.

Vad ingår i tjänsten?
Vårt erbjudande omfattar leverans av ny Emax 2 lågspänningsbrytare inklusive konverteringssats för anpassning till befintligt ställverksfack, demontage av befintlig brytare, montage av nya brytaren i befintlig kassett, inkoppling av signal och manöverledningar, provning samt uppdatering av dokumentation. Utbytet utföres till fast pris och utrustningen överlämnas provad och klar för driftsättning.  

Fördelar

  • Fabrikstestad lösning
  • Enkel, snabb och säker installation
  • Ökad driftsäkerhet
  • Garanterad tillgång till service och reservdelar

Vill du ha produktinformation eller service?

Dela sidan

Läs mer om

Loading documents
Select region / language