Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

Motorskydd och kontroll REM615 IEC

REM615 är en dedikerad IED optimerad för skydd, styrning, mätning och övervakning av asynkronmotorer inom tillverknings- och processindustri.

REM615 används normalt med effektbrytarstyrda eller kontaktorstyrda högspänningsmotorer och kontaktorstyrda medelstora och stora lågspänningsmotorer för olika drifter. REM615 finns i fyra standardkonfigurationer som inbegriper alla grundläggande motorskydds- och spänningsskyddsfunktioner samt effekt- och energimätning. Dessutom finns en funktion för lokal eller fjärrstyrd start/stopp av motorn.

REM615 överensstämmer fullt ut med standard IEC 61850 för kommunikation inom stationer inklusive IEC 61850-9-2 LE. Dessutom stöds protokollen PRP (Parallel Redundancy Protocol) och HSR (High-availability Seamless Redundancy). Reläet har även stöd för DNP3-, IEC 60870-5-103- och Modbus®-protokollen. Stöd för protokollet Profibus DPV1 uppnås med hjälp av protokolladaptern SPA-ZC 302.   

REM615 ingår i ABB:s produktfamilj Relion® och dess 615-serie.

Varför ABB?

  • Dedikerat skydd och kontrollsystem för asynkronmotorer, välj mellan konventionella och sensorbaserade instrumenttransformatorer
  • IEC 61850-kompatibel kommunikation, inklusive redundant Ethernet, GOOSE och processbuss för spänningsnivåer
  • Stor grafisk display där anpassningsbara enlinjescheman kan visas 
  • Färdiga standardkonfigurationer som möjliggör en snabb driftsättning av enheten och kan modifieras

Vill du ha produktinformation eller service?

Loading documents

Relaterade erbjudanden

Populära länkar

Webbflöden