Digital omställning inom gruvdrift

När du träffar våra digitala experter kan deras stövlar vara lite smutsiga. Det beror på att deras expertis är grundad i den dagliga verkligheten inom gruvdrift.

Vi kombinerar erfarenhet med skräddarsydda, gemensamt skapade digitala lösningar för att lösa tuffa problem och leverera verkligt värde. Oavsett var på resan du befinner dig med Industry 4.0, tar vi dig dit du vill vara.

Våra senaste insikter

Tänka stort

Vi hjälper dig att föreställa dig framtiden för gruvdrift. Vi hjälper dig att föreställa dig framtiden för gruvdrift. Vi stärker din personal. Vi inspirerar till förändringar i ditt sätt att arbeta, säkerställer säkerhet.

  • Avbryt långvarig kapitalförvaltning och operativ praxis

  • Skapa nya produkter och starkare kundupplevelser

  • Uppnå mål för minskat koldioxidutsläpp 

Safety. Productivity

Energy transition

Availability. Cost reduction

Quality. Performance

Visibility. Risk reduction. Skills

Bli praktisk

Inget företag kan ensamt förverkliga den autonoma och koldioxidfria visionen. Oavsett dina mål och prioriteringar för Industry 4.0 och senare är det enkelt att komma igång med någon av våra gemensamt skapande moduler och uppnå dina strategiska mål snabbare.

Fallstudie

Digitala applikationer och tjänster
Varför välja ABB till din digitala partner?

Exempel på kundresultat

Energieffektivitet

Anläggningens energieffektivitet genom elektrifiering och integrerad elektrisk styrning med energihantering

Minskad CAPEX

Minskade CAPEX-kostnader relaterade till totalt installerade och driftsatta elektrifierings- och styrsystem

Bättre malmåtervinning

Anläggningen kan agera på variationer i malmen i förväg och öka återhämtningen med högre utnyttjande av utrustningen

Domänsexpertis i gruvan
I mer än 130 år, från inträdet av el till dagens datadrivna industri, har vi fortsatt att berika vår kunskap om gruvindustrin. Vi förstår dina processer och vad som kan gynna dem. 

Operations, Information, Enterprise Technology integration
Vi kan uppnå OT-IT-ET-integration med äldre system. Vi är ledande inom IoT med 70 miljoner digitalt aktiverade enheter, 70 000 digitala styrsystem, 6 000 mjukvarulösningar på företagsnivå i flera branscher.

Skalbar partner
Vi har en global närvaro och förmågan att skala digitala lösningar på flera anläggningar. Vi känner inte bara av och analyserar data utan stänger också loopen genom att agera på insikter i den fysiska världen för verkligt värde.

Öppen plattform
Vårt industriella internet- och molninfrastruktur är en agnostisk plattform. Men tack vare vårt partnerskap med Microsoft kan kunder dra nytta av miljarder dollar i pågående investeringar. Vi har 20 samarbetscenter med felsökning av experter dygnet runt och modern teknik som AR. 

Pålitlig
Vi säkerställer djup cybersäkerhet, dataskydd, tillförlitlighet, integritet och immateriella rättigheter. Du äger dina data. Vi förblir transparenta om de uppgifter vi samlar in, vad vi gör med den och kommer inte att avslöja några uppgifter utan ditt samtycke.

Partner ekosystem
Vi ökar värdet genom en bred portfölj av andra ekosystemaktörer.

Omställningsresan kan vara komplex. Varje kund har sina egna unika utmaningar. Därför arbetar vi med dig i varje steg för att uppnå dina affärsmål.

Loading documents
Select region / language

Populära länkar