Service för dagbrott

Utnyttja hela din potential

Oavsett vad ditt företag gör - från kol till kopparmalm, från järnmalm till schacktmassor- för att bli framgångsrik inom dagbrottsbrytning behöver du en stark partner. Vi erbjuder dig över 50 års erfarenhet av att leverera el och automationsutrustning för dagbrott och hantering av stora volymer bulkmaterial. Vi ser till att även de mest utmanande krav är uppfyllda. Dessutom erbjuder ABB fördelen av ett mångårigt samarbete med många av de mest kända internationella gruv- och byggföretag.

Som din samarbetspartner erbjuder vi dig ett brett utbud av tjänster under och efter slutleverans: 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Vår strävan är att du har oavbruten och tillförlitlig drift och snabb leverans av reservdelar. Oavsett om det är ombyggnad av dina befintliga mobila maskiner eller sofistikerade tjänster som avlägsna och tillståndsbaserad expert-analys på distans av dina gruvtillgångarna har ABB din lösning. Vi utvecklar och genomför individuellt anpassade lösningar som fungerar med högsta tillförlitlighet.

För optimal produktivitet med din utrustning - både i dag och i morgon - bygger var och en av våra lösningar på robust teknik konstruerad för specifika gruvtillämpningar.

Förutom service erbjuder ABB ett brett sortiment av produkter och system för dagbrottsgruvor.

Vill du ha produktinformation eller service?

Loading documents
Select region / language

Populära länkar