Service för gruvor och mineralförädling

En serviceportfölj  för alla dina behov

ABB har arbetat inom gruv- och mineralindustrin  i mer än 60 år. Under de senaste sex åren har vi inte bara förbättrat processen för anläggningen, men också utvecklat skräddarsydda servicelösningar för specifika problem våra kunder har att hantera.  

Både vår erfarenhet och kompetens är inbäddade i vår serviceportfölj  - en portfölj som är utformad för att uppfylla alla kundkrav och se till att din anläggning fungerar på topp vad gäller produktivitet och kostnadseffektivitet. Vår omfattande portfölj sträcker sig från långvariga  serviceavtal till enskilda tjänsteprodukter  som reservdelar, utbildning, teknik och rådgivning.

Den innehåller också toppmodern teknik som fjärrtjänster  och verktyg för förebyggande underhåll samt lösningar för ombyggnader. Med ABB:s serviceavtal minimera du risken för kostsamma oplanerade driftstopp, förlänga livscykeln för din utrustning, optimera processprestanda . Vårt mål är att se till att du får ut det mesta av de pengar du spenderar på service. Skydda och optimera dina tillgångar med ABB som din partner för service.

Vill du ha produktinformation eller service?

Tillgodose dina behov

Vårt erbjudande

Nyheter

Referenser

Nedladdningar och multimedia

Select region / language

Populära länkar