Service för Kvarnar

Skydda och optimera dina drivsystem

ABB har tillverkat drivsystem med variabel hastighet i mer än 40 år. Under de senaste fyra decennierna har vi levererat fler drivsystem för kvarnapplikationer än någon annan leverantör. Denna erfarenhet och kompetens är inbäddad i vår tjänsteportfölj för drivsystem - en portfölj som är utformad för att uppfylla dina krav och se till att dina drivsystem, kvarnar och rullar håller produktivitet och kostnadseffektivitet på topp.

Portföljen är omfattande. Det sträcker sig från långsiktiga serviceavtal till enskilda tjänsteprodukter som reservdelar, utbildning på vår globala ABB University, samt teknik och rådgivning. Den innehåller även state-of-the-art tekniker som fjärrövervakning och avancerad fjärrdiagnostik.

Med ABB tjänster för kvarnar minimera du risken för kostsamma oplanerade driftstopp, förlänger livscykeln för drivsystemet, optimera processprestanda och få operativ effektivitet från en global ledare inom drivsystem för kvarnapplikationer. Vårt mål är att se till att du får ut det mesta av de pengar du spenderar på service.

Kontakta ABB för service: Vi hjälper dig att skydda och optimera dina drivsystem och kvarntillgångar.

Utöver service erbjuder ABB ett brett sortiment av produkter och system för kvarnar.

Vill du ha produktinformation eller service?

Loading documents
Select region / language

Populära länkar