Drivsystem för kvarnar

En omfattande portfölj för optimal malning

Malning är en viktig och kritisk del vid utvinning av malm. Överlag är malning den process som kräver mest energi i hela gruvdriften. För att säkerställa en lönsam verksamhet måste en effektiv malningsprocess utformas, särskilt nu när globala mineraltillgångar minskar och utnyttjande av lågvärdiga fyndigheter bli nödvändiga.

Kraftfullare och större kvarnar, högre kostnader för kulor till malningen och krävande omgivningsförhållanden kräver en stark partner för kvarnlösningar. Med en lång erfarenhet av att förbättra prestanda och utvidga tekniska gränser hjälper vi dig att möta dessa utmaningar med våra drivsystem för alla tre mineralslipapplikationer: Växellösa kvarnar, ringgeared och högtrycks kvarnrullarna.

I vårt omfattande erbjudande för kvarnar finns lösningar för alla dina applikationer. I samarbete med industrins ledande mekanikleverantörer utvecklar vi robusta och tillförlitliga elektriska lösningar som passar dina specifika krav. För optimalt resultat, högre kapacitet och topprestanda under din applikations hela livscykel, vänd dig till våra dedikerade experter för slipning lösningar.

Vill du ha produktinformation eller service?

Vårt erbjudande

Highlights

Referenser

Select region / language

Populära länkar