Transport till marknaden

Tillförlitliga och effektiva transportsystem som maximerar produktiviteten

Med vår breda branschkunskap och vår kompetens inom el- och automation har vi den erfarenhet du behöver för att passa ditt dagbrott och dina materialhanteringsbehov. Oavsett om det är en ny installation, eller ombyggnad av ett befintligt system utvecklar vi kundanpassade lösningar för att öka effektiviteten, förbättrar produktiviteten och minskar underhållet. Från planering, installation, idrifttagning, fälttester och service, är vi med dig varje steg på vägen. Våra lösningar täcker hela produktionsprocessen, från utvinning, transport och sjöfart, med ett integrerat kontrollkoncept från en enda källa.

Vill du ha produktinformation eller service?

Vårt erbjudande

Styrningssystem för stockyard


En mjukvarulösning som överbrygger gapet mellan ERP-system och operativ nivå. Stockyard management system ökar effektiviteten med material spårning, kvalitetsstyrning och lager visualisering.

Skrapare och staplare


Vår sensorlösning styr enheterna för pålastning och stapling exakt, placerar dem på ett optimalt läge för upptag eller lossning för att säkerställa kvaliteten på materialet. Denna lösning fungerar både på utrustning som styrs manuellt eller är helt automatiserad.

Staplare och avlastare


Oavsett om staplare eller avlastningsmaskiner är bemannade eller automatiserad, erbjuder ABB en lösning för kontroll och exakt positionering, minimerar air digging och garanterar säkerheten utan kollisioner.

Fartyg - lastning och lossning


För att minimera hantering vid lastning och lossning till/från fartyg har ABB utvecklat en automatiserad lösning, GrabControl, vilket optimerar fyllning  av gripklon och minimerar belastningen på maskinen. Med fokus på säkerhet och prestanda kommer denna lösning optimera produktiviteten och minska underhållet.

Tåg - lastning och lossning


Oavsett om du använder kontinuerlig eller vagn för vagn lastning och lossning erbjuder vi en lösning som individuellt är konstruerad för att ge en konsekvent process och minskar slitaget på din utrustning för materialhantering.

Brandvarnare, intercom och belysningskoncept


Med ökad tonvikt på säkerhets- och miljöfrågor behöver stora utrustning mer än bara automation. Det är därför ABB erbjuder energieffektiva belysningskoncept, samt brandvarnare och släckningssystem, som alla kan inkluderas till maskinens utrustning (video, radio och högtalarsystem).

Nedladdningar och multimedia

Select region / language

Populära länkar