Vasúti vontatógenerátorok

Az ABB vezető önálló vontatógenerátor és motor-beszállító, IRIS tanúsítvánnyal rendelkező gyárüzemekkel. A jól megalapozott vasúti alkalmazási tapasztalatok a nagymértékű fejlesztési forrásokkal kombinálva lehetővé teszi az ABB számára, hogy a lehető legkorszerűbb generátorokat tervezhesse meg, melyek megbízhatóságukról és energia-hatékonyságukról ismertek, és amelyeknek köszönhetően az ABB megrendelői modern, ultra könnyű mozdonyokat építhetnek a magas igényeket támasztó gyorsvasút-vonalakhoz. Az ABB az dízel-villamos vontatási lánc összes elemét szállítani tudja, melyben az elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így maximalizálva a teljes rendszer megbízhatóságát.

Az ABB már bizonyított nagyteljesítményű WGX generátor termékcsaládja 1 és több mint 3 MW teljesítmény között rendelhető. Ezek a generátorok kiváló (nagyobb, mint 96,9 %-os) teljesítményt és csökkentett karbantartást kínálnak kompakt, rugalmas kivitelben. Úgy tervezték őket, hogy nagy rezgéstűrésűek legyenek, megfelelve a modern, alacsony kibocsátású villamos mozdonyok speciális igényeinek.

A házon belüli vontatóerő-konvertáló és -átalakító részlegekkel való szoros együttműködés, illetve a motor-gyártókkal és mozdony-építőkkel fennálló hosszú távú kapcsolatok lehetővé teszik az ABB számára, hogy olyan rendszereket tervezzen, amelyek még a legszigorúbb vontatási követelményeknek is megfelelnek.  

A merev és rugalmas ABB generátorok kis beruházási összköltséggel járnak, kiváló teljesítménnyel működnek, kevesebb karbantartási igénnyel, alacsonyabb üzemeltetési költséggel járnak. A bevált, tesztelt kivitel, globálisan biztosított szervizelési és mérnöki támogatásnak köszönhetően nagymértékű rendelkezésre állást és hosszú élettartamot biztosít, és így a berendezések üzemen kívül is alacsony költséggel járnak. Az alacsony fenntartási összköltség miatt maximalizálható az éves nyereség.

Kapcsolódó linkek

Loading documents
Select region / language