Automation Builder

Du kan se denna sida på:

ABB Automation Builder är ett integrerat programpaket för maskintillverkare och systemintegratörer som vill automatisera sina maskiner och system på ett produktivt sätt. Automation Builder kombinerar de verktyg som behövs för konfigurering, programmering och avlusning och hanterar automationsprojekt från ett gemensamt, intuitivt gränssnitt. Automation Builder angriper därmed den största enskilda kostnadsdrivande faktorn i de flesta av dagens industriella automatiseringsprojekt: programvaran.

  • ABB Automation Builder omfattar design av ABB:s PLC:er, Safety PLC:er, manöverpaneler, drifter, rörelsedetektorer och robotar.
  • Automation Builder finns för nedladdning. En bekväm inställningsguide hjälper dig att konfigurera installationen, och den hanterar också licensregistrering, underhåll och uppdateringar av programvaran.
  • Automation Builder finns som Basic-, Standard- och Premium-versioner som passar behoven för små projekt och som kan hantera utmaningarna med många och stora projekt för OEM-leverantörer och systemintegratörer.
  • Studera sidorna om Automation Builder-plattformen och -programvaran för att lära dig mer.

Vill du ha produktinformation eller service?

Nedladdningar

Programalternativ

Loading documents
  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language