ABB Ability™ Genix Industrial Analytics och AI Suite

Gör drift och optimering av tillgångar enklare än det ser ut

Dela sidan

ABB Ability™ Genix kombinerar kraften i industriell analys och industriell AI för att förbättra produktivitet och driftsäkerhet.

Optimering och prediktioner kan vara svårt. Utmaningen ligger i hur man bäst kan använda data för att öka produktiviteten, minska kostnaderna och förbättra prestandan över hela den digitala värdekedjan.

Nu finns det en enkel lösning för att möta den utmaningen - ABB Ability™ Genix, en skalbar, smart analys och AI-driven plattform som underlättar dataanvändning genom att samla anläggningens kunskap, teknik och digitala kapacitet.

Med ABB Ability™ Genix kan du påskynda beslutsfattandet för att förutsäga och optimera tillgångar, anläggningar och företag; och få handlingsbara insikter anpassade efter dina driftsförhållanden och behov. Dessutom får du ut mycket mer värde från ditt data genom att tillämpa analys i flera processer och anläggningar.

Datadriven digitalisering för industriell digital transformation.

Läs bloggen

En helt ny värld av industriell excellens

Med Industri 4.0 har digitalisering och digital transformation framträtt som drivkraften för industrin. ABB Ability™ Genix utnyttjar kraften inom digitalisering för att driva viktiga affärsresultat - bland annat för att förbättra driftsäkerhet, prestanda, hållbarhet, säkerhet, energieffektivitet och optimering av försörjningskedjan.

ABB Ability™ Genix har strukturerats som en plattform med principen att data står i centrum för digital transformation. Den hjälper industrier att låsa upp värde av data genom att kontextualisera och integrera data från en mängd olika system som spänner över enheter, anläggningar och till och med hela företagets ekosystem; vidare används industriell AI och analys för att ge djupa, meningsfulla handlingsbara insikter.

Låsa upp värde genom inneboende ABB-styrkor

ABB Ability™ Genix är en modulär arkitektur som erbjuder alternativ för slutanvändare. Den sammanför, i realtid, processdata från OT, tekniska designparametrar från ET, transaktionsdata från IT, och positioneringsdata från till exempel gps- och gis-system till ett samlat system. Färdiga analyser med domänexpertis leder till insikter som är visuella, lätta att förstå och intuitiva. Integration med den modernaste tekniken driver kraften i ABB Ability™ Genix.

I grund och botten säkerställer de funktioner som ABB Ability™ Genix erbjuder genom en blandning av plattform + service + analys, att företag kan dra nytta av industriell analys och AI i varje steg på deras digitaliseringsresa.
ABB, världsledande inom integrerad industriell automatisering, kombinerar kapacitet med IoT och avancerad analys för en kraftfull industriell analys och AI-lösning.

En helt ny värld av industriell excellens

Kärnan i ABB Ability™ Genix  är en AI och industriell analysdriven plattform som samlar data från olika källor över hela företaget och översätter dessa data med vår djupa domänexpertis till handlingsbara insikter. Användare på alla nivåer i företaget kan engagera sig i plattformen med hjälp av en svit med förbyggda applikationer, med verktyg för att utveckla egna analyslösningar.

Integrerad men ändå modulär, öppen men ändå säker, operationell men ändå mycket strategisk - ABB Ability ™ Genix förverkligar den verkliga kraften i digital transformation för att driva fullständig digitalisering av hela företaget.

Läs mer

Relaterade erbjudanden

Loading documents

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language