ABB Ability™ Edgenius Operations Data Manager

Anslut och beräkna där du behöver det

För att släppa loss den fulla potentialen i ditt operativa data behöver du en edge. ABB Ability™ Edgenius Operations Data Manager ger dig den edgen genom att tillföra molnberäkningskraft där du behöver den. Edgenius gör operationell data tillgängliga i realtid för visualisering, analys och handling.

Edgenius är en omfattande molnbaserad plattform för industriella mjukvaruapplikationer, antingen hostad i edge eller i molnet. Du bestämmer. Edgenius ansluter och beräknar data från ett stort antal system och enheter i produktionen. Med data och beslut på plats kan du agera snabbt och säkert, för att ge högre produktivitet i anläggningen och undvika onödiga kostnader. 

ABB:s programvaror påskyndar datadrivna beslut genom att samla in data med blixtens hastighet för att identifiera och agera i frågor som ökar prestanda. Du prenumererar på appar utifrån din verksamhets behov, och hanterar dina appar  med intuitiva verktyg. Du får ökad insikt och resultat genom avancerade appar som använder Edgenius, till exempel mobila tillämpningar och övervakning av dina tillgångar.

Hur kan man dra nytta av ABB Ability ™ Edgenius

Hur fungerar det

Läs mer

Relaterade erbjudanden

Loading documents
Select region / language

Populära länkar