ABB Motion Services - Kompetanse og opplæring

Ekspertkunnskap, kompetanseutvikling og resurser sikrer økt produktivitet for bedriften din

Enten du er salgspartner, maskinbygger, system integratør eller produsent - vi kan hjelpe deg med kontinuerlige forbedringer av driften din, sikre økt tilgjengelighet og energioptimalisering.
Vi kan også anbefale utvalgte og sertifiserte samarbeidspartnere. 

Vår portefølje av kurs og opplæring, støtter deg innenfor salg, montering, prosjektering, installasjon og vedlikehold av vårt brede utvalg av motorer, generatorer, PLS og frekvensomformere. I tillegg kan du inngå samarbeidsavtale som partner til ABB (ABB VALUE PROVIDER) og ta i bruk de mest avanserte digitale og energieffektive løsningene for å redusere nedetid, øke produktiviteten og spare energi.

Med våre opplæringskurs og vårt e-læringstilbud sikrer vi at du alltid er oppdatert og at du har svært kompetente serviceteam til rådighet. Vi tilbyr deg en unik digital fordel ved å kombinere tilkobling av utstyr og dataanalyse med bransjekunnskap. Du har også tilgang til originale ABB-reservedeler og produkter hvor som helst i verden.

 


Få riktig kompetanse:

Opplæring og sertifisering

Vi har 26 opplæringssentre over hele verden som gir støtte på ditt lokale språk og også tilbyr nettbaserte kurs. I tillegg til praksisrettede kurs i våre opplæringssentre kan enkelte kurs også holdes i dine anlegg.


Få de riktige verktøyene:

Programvare og verktøy

Vi gjør det mulig for deg å innhente data av høy kvalitet fra eksisterende utstyr og komponenter for å få en dypere innsikt i tilstand – for mer effektiv livssyklusstyring og vedlikeholdsplanlegging. Dette gir sluttkunder og partnere bedre mulighet til å ta riktige beslutninger og avgjørelser om aksjoner og planer.


Få riktig materiell: 

Reservedeler, delesett og erstattningprodukter

Vårt globale ABB reservedelsnettverk reagerer raskt. Vi kan ordne lager for deg eller sørge for tilgjengelighet slik at du kan lagerføre selv, direkte fra ABB eller fra andre partnere i vårt globale team. Vi gir garanti på individuelle reservedeler og reservedelssett og veiledning om vedlikehold/reparasjonsinngrep.

Select region / language