Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Learn more

ABB Motion Services - Kompetanse og opplæring

Du kan se denne siden i:

Vi kombinerer vår ekspertise og kompetanse for å forbedre bedriftens produktivitet.

Enten du er salgspartner, produsent eller direkte kunde - vi kan hjelpe deg med lønnsom vekst og utvidelse av virksomheten, med kontinuerlige forbedringer av driften og økt tilgjengelighet. Vår portefølje av samarbeidspartnere, kurs og opplæring, støtter deg i salg, montering, prosjektering, installasjon og vedlikehold av vårt brede utvalg av motorer, generatorer og frekvensomformere. I tillegg kan du inngå samarbeidsavtale som partner til ABB for å ta i bruk de mest avanserte digitale og energieffektive løsningene for å redusere nedetid, øke produktiviteten og spare energi.

Med våre opplæringskurs og vårt e-læringstilbud sikrer vi at du alltid er oppdatert når det gjelder vedlikehold, og at du har svært kompetente serviceteam til rådighet. Vi tilbyr deg en unik digital fordel ved å kombinere nettverk og dataanalyse med bransjekunnskap. Du har også tilgang til originale ABB-reservedeler og -produkter hvor som helst i verden.

 


Få riktig kompetanse:

Opplæring og sertifisering

Vi har 26 opplæringssentre over hele verden som gir støtte på ditt lokale språk og også tilbyr nettbaserte kurs. I tillegg til praksisrettede kurs i våre opplæringssentre kan enkelte kurs også holdes i dine anlegg.


Få de riktige verktøyene:

Programvare og verktøy

Vi gjør det mulig for deg å innhente data av høy kvalitet fra eksisterende utstyr og komponenter for å få en dypere innsikt i tilstand – for mer effektiv livssyklusstyring og vedlikeholdsplanlegging. Dette gir sluttkunder og partnere bedre mulighet til å ta riktige beslutninger og avgjørelser om aksjoner og planer.


Få riktig materiell: 

Reservedeler, delesett og erstattningprodukter

Vårt globale ABB reservedelsnettverk reagerer raskt. Vi kan ordne lager for deg eller sørge for tilgjengelighet slik at du kan lagerføre selv, direkte fra ABB eller fra andre partnere i vårt globale team. Vi gir garanti på individuelle reservedeler og reservedelssett og veiledning om vedlikehold/reparasjonsinngrep.

  • Kontakt oss

    Send inn din forespørsel og vi vil ta kontakt med deg

    Kontakt oss