Service för UPS:er

På ABB inser vi att design och tillverkning av innovativa och högkvalitativa UPS:er bara är hälften av ippnå avbrottsfri kraft..

För att ge dig lugn och ro och avkastning på din investering måste du specificera, installera, beställa och underhålla dina UPS:er korrekt.

I UPS-värden finns det ingen design som passar alla. Vi på ABB tycker att varje kund/site behöver ett avbrottsfritt kraftsystem som är designat och anpassat till de specifika behoven.

Detta är anledningen till att ABB investerar kraftigt i sin infrastruktur för stöd före och efter försäljningen och erbjuder ett omfattande utbud av tjänster under hela UPS-systemets livslängd.

Till din tjänst 24 timmar om dygnet

Liksom all elektronisk utrustning innehåller ett UPS-system en del elektriska och elektroniska komponenter med begränsad livslängd. De kan också helt enkelt gå sönder. ABB:s UPS:er har upp till 99,999 procent tillgänglighet men det betyder att det fortfarande finns en liten möjlighet att ett fel kan uppstå. 

Vad vi på ABB kan garantera till 100 procent är att inspektionerna för rutinunderhåll utförda av ABB-utbildade ingenjörer minimerar potentiella risker. Med ABB:s serviceorganisation kan vi hantera planerad och akut service av din UPS. Vår beredskapsjour kan hantera eventuella supportbehov 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året under systemets hela livslängd.

Vill du ha produktinformation eller service?

Mer information

Loading documents
Select region / language