Thermische massa flowmeter van ABB Benelux - Technologisch vooruitstrevend

Een thermische massa flowmeter van ABB is geschikt voor alle industriële toepassingen en testopstellingen die een snelle en nauwkeurige meting van het gasdebiet vereist. Onze thermische massaflowmeters meten het mssadebiet of genormaliseerde volumestroom van gassen zonder dat extra druk- en temperatuur compensatie vereist is. Ze hebben een indrukwekkend hoge nauwkeurigheid, korte responstijd en een zeer groot meetbereik met vrijwel geen verlies aan nauwkeurigheid, zelfs bij de laagste debieten. Lees hieronder meer en ontdek welke thermische massa debietmeter het beste aansluit bij uw industriële toepassing.

Nood aan assistentie?

Onze thermische massa flowmeters

ABB biedt een breed scala aan hoogwaardige thermische massaflowmeters aan, waaronder de SensyMaster en SensyFlow. Welke flowmeter geschikt is voor uw toepassing hangt af van uw specifieke proces. Bent u op zoek naar een geavanceerde thermische flowmeter met uitgebreide functionaliteiten, zoals meerdere I/O’s en een intuïtieve gebruikersinterface? Dan is de SensyMaster de beste keuze voor uw toepassing. Bent u meer op zoek naar een kostenefficiënte optie die toch voldoet aan de essentiële eisen voor een debietsmeting? Dan raden wij de SensyFlow aan. Op zoek naar een oplossing op maat van uw proces? Ook dan kan u bij ons terecht! Neem hiervoor vrijblijvend contact op met ABB Benelux.

Onze thermische massadebietmeters zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen die u hieronder kan vinden. Klik op de flowmeter van uw interesse om direct een overzicht te verkrijgen met uitgebreide productinformatie en alle technische specificaties, alsook de datasheets.

SensyMaster

SensyFlow

Hoe kies ik de juiste thermische flowmeter?

Benieuwd naar onze thermische flowmeters? Bekijk dan de video hiernaast om een impressie te krijgen van onze SensyMaster.

Wenst u meer advies over de aankoop van een thermische flowmeter? U kan hiervoor altijd gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kunnen we samen kijken hoe we uw winst kunnen vergroten. Of raadpleeg direct onze Product Selection Assistant-tool. Via deze gratis tool ontdekt u welk meetinstrument het beste past bij uw specifieke industriële toepassing.

Thermische debietmeter + Ability Verification™

Onze hoogwaardige thermische massa debietmeters voldoen aan de strengste eisen op het gebied van betrouwbaarheid en accuraatheid. Het garanderen van een nauwkeurige en consistente flowmeting van gassen is voor ons de hoogste prioriteit. Om deze reden bieden wij bij de aanschaf van een meetinstrument ABB Ability Verification™ aan. Ook garandeert deze service een optimale werking van uw thermische massaflowdebietmeter. De software zal aangeven wanneer een onderhoud nodig is, waarbij één van onze service-engineers kan langskomen voor inspectie, reiniging en eventuele reparatieherstelling van uw meetinstrument. Heeft u vragen over uw thermische flowmeter? Deskundige experts kunnen u helpen bij al uw vragen en problemen.

Voorkom ongemak en kies voor een thermische flowmeter van ABB. Zo bent u altijd verzekerd van betrouwbare en consistente meetresultaten.

ABB SmartMaster: slimme thermische flowmeter

Maak kennis met  ABB Ability™ SmartMaster: Hét on-site & cloudgebaseerde ecosysteem dat u toelaat om de efficiëntie van uw thermische massaflowmeter te verbeteren. Dit ten einde uw proces te optimaliseren.
 

1.    Inzicht in de prestaties
Analyseer en monitor de prestaties zoals de nauwkeurigheid en stabiliteit van uw thermische massaflowmeter in een overzichtelijk dashboard om waarde uit data te halen.
 

2.    Identificeer potentiële problemen en voorkom downtime 
Ontdek trends in gegevens dankzij artificiële intelligentie waardoor potentiële foutmeldingen of downtime voorspeld kunnen worden. Zo kunt u hier proactief op inspelen en ons contacteren voor een preventief onderhoud, zonder dat uw proces hieronder lijdt.

3.   Maak gebruik van geavanceerde functies
ABB SmartMaster maakt het mogelijk om o.a. de dichtheid en viscositeit van het medium nauwkeurig te meten. Hierdoor heeft u een grotere controle over het proces en kan u nauwkeuriger meten. Wilt u meer informatie over ABB SmartMaster en al haar unieke mogelijkheden?

Neem dan gerust eens een kijkje op deze pagina. Liever direct een expert spreken? Klik dan hier voor onze vestiging in Nederland of klik hier voor onze vestiging in België.

Goedkeuringen

SensyMaster

FMT230 FMT250
ATEX/IECEx/UKEX explosiebeveiliging Zone 0, 1, 2, 21, 22 Zone 0, 1, 2, 21, 22
Explosiebeveiliging conform cFMus Certificaat van DAkkS-kalibratie, 10 punten, traceerbaar vlgs. ISO/IEC
17025
Aanvullende goedkeuringen Beschikbaar op verzoek

 

SensyFlow

FMT200-ECO2 FMT700-P (Compact)
Goedkeuringen Beschikbaar op verzoek

Ontvang vrijblijvend advies

Kies vandaag nog voor een thermische massaflowmeter van ABB teneinde uw proces te optimaliseren. Onze meetinstrumenten meten de massadebiet of genormaliseerde volumestroom zonder dat druk- of temperatuurcompensatie nodig is.

Met indrukwekkende nauwkeurigheid, korte responstijd en een groot debietbereik, staan onze flowmeters bekend om betrouwbare metingen, zelfs bij de laagste debieten. Heeft u een vraag over onze SensyMaster, SensyFlow of bent u op zoek naar een maatwerkoplossingoplossing op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen gaan we op zoek naar de geschikte thermische massa flowmeter die naadloos aansluit bij uw specifieke industriële toepassing.

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language