Maak kennis met dé Coriolis flowmeter van ABB - CoriolisMaster

Voor een accurate meting van debiet, concentratie, temperatuur en densiteit in één zit u bij een Coriolis flowmeter van ABB goed!  Met trots introduceren wij de CoriolisMaster. ABB’s CoriolisMaster bezit een bewezen trackrecord in de meest uiteenlopende industrieën en toepassingen. Met innovaties zoals de SensorApplicationMemory - wat garant staat voor de maximale beveiliging van uw data -, Easy Set-Up en tot 5 modulaire I/O’s bespaart u tijd en geld bij zowel de installatie, inbedrijfstelling als het onderhoud.

De 5 grootste voordelen van de CoriolisMaster op een rijtje gezet:

  • Bespaar kosten door meerdere metingen met één apparaat uit te voeren
  • Verminder het onderhoud van de debietmeter met maximaal 90%.
  • Geen mechanische slijtage en minimale installatie problemen
  • Bespaar tot 25 % op pompvermogen
  • Bespaar kritische installatieruimte

Nood aan assistentie?

Onze Coriolis flowmeters en toepassingen

ABB Benelux biedt de eerdergenoemde Coriolis flowmeter - de CoriolisMaster - in vier uitvoeringen aan zodat er altijd wel een uitvoering beschikbaar is die het beste past bij uw proces. Deze uitvoeringen kunt u hieronder vinden. Met één klik wordt u verder doorverwezen naar de technische specificaties, alsook de datasheet.

Hoe kies ik de juiste Coriolis flowmeter?

Een Coriolis flowmeter kan voor een wijde variëteit aan toepassingen ingezet worden. Hierom snappen wij als geen ander dat het kiezen van de juiste Coriolis flowmeter een hele opdracht kan zijn. Om u alvast op weg te helpen bieden wij onze Product Selection Assistant-tool voor flow aan. Deze tool biedt u een helpende hand aan op het gebied van het selecteren van het juiste meetinstrument voor uw procesgegevens. Of bekijk hier naast eens de werking van één van onze Coriolis flowmeters: de CoriolisMaster:

Wilt u toch liever persoonlijk een ABB expert spreken? Neem dan vrijblijvend contact op voor gratis advies. Zo bent u altijd technologisch ver vooruit.

Coriolis flowmeter en custody transfer

Een Coriolis flowmeter wordt veelal gebruikt voor het custody transfer proces. Bij custody transfer is het cruciaal dat de overdracht extreem nauwkeurig en betrouwbaar gereguleerd wordt. Zelfs de kleinste afwijking in de metingen kan namelijk grote financiële gevolgen hebben. Om deze reden worden Coriolis flowmeters, zoals de CoriolisMaster van ABB Benelux, vaak ingezet voor het nauwkeurig meten van de massaflow en -densiteit van gassen en vloeistoffen.

Bekijk hieronder eens een demo van onze CoriolisMaster:

 
 

Innovaties – Measurement Made Easy

Bij ABB zitten we niet stil en denken we continu na over hoe we de kwaliteit van onze producten kunnen verhogen en hoe we de gebruiksvriendelijkheid kunnen verbeteren.

Enkel bij ABB: Power over Ethernet (PoE) – meetprestaties tegen lichtsnelheid

Krijg snel en veilig toegang tot de meetinstrumenten van ABB Benelux met een standaardbrowser op uw laptop, tablet of GSM parallel aan de PLC – en dat via één kabel! De ABB ProcessMaster en CoriolisMaster, met geïntegreerd industrieel Ethernet, verminderen de complexiteit en verlagen de kosten van de infrastructuur tot een niveau dat vergelijkbaar is met dat van een kantoornetwerk. Krijg uw debietmeting gereed voor IT/OT-convergentie, cloud-connectiviteit en de vereisten voor veilige en versleutelde communicatie.

Slimme Coriolis massadebietmeter dankzij ABB SmartMaster

Maak kennis met ABB Ability™ SmartMaster: hét on-site & cloudgebaseerde ecosysteem dat u toelaat om de efficiëntie van uw massadebietmeter te verbeteren. Allemaal om uw proces te optimaliseren.
 

1.    Inzicht in de prestaties
Analyseer en monitor de prestaties zoals de nauwkeurigheid en stabiliteit van uw Coriolis flowmeter in een overzichtelijk dashboard om waarde uit data te halen.


2.    Identificeer potentiële problemen en voorkom downtime

Ontdek trends in gegevens dankzij artificiële intelligentie waardoor potentiële foutmeldingen of downtime voorspeld kunnen worden. Zo kunt u hier proactief op inspelen en ons contacteren voor een preventief onderhoud, zonder dat uw proces hieronder lijdt.

3.    Maak gebruik van geavanceerde functies
ABB SmartMaster maakt het mogelijk om o.a. de dichtheid en viscositeit van het medium nauwkeurig te meten. Hierdoor heeft u een grotere controle over het proces en kan u nauwkeuriger meten.

Wilt u meer informatie over ABB SmartMaster en al haar unieke mogelijkheden? Neem dan gerust eens een kijkje op deze pagina. Liever direct een expert spreken? Klik dan hier voor onze vestiging in Nederland of klik hier voor onze vestiging in België.

ABB My Measurement Assistant

ABB Benelux  biedt uitgebreide ondersteuning - van inbedrijfstelling en probleemoplossing tot volledige levenscyclusdiensten voor alle meetoplossingen, waaronder: debiet-, druk-, temperatuur- en niveaumetingen en de klepstandsteller. Op deze pagina (of via de app) kunt u de checklists voor de installatie, error-codes en bijbehorende definities, video’s & trainingen, reserveonderdelen en andere documentatie terugvinden. Ook kunt u direct meer informatie vinden over product in kwestie.

Goedkeuringen

 

FCB4xx FCH4xx FCB1xxFCH1xx
ExplosiebeveiligingATEX / IECEx / UKEX / cFMus / EAC-EX ATEX / IECEx / UKEX / cFMus / EAC-EX Zone 0, 1, 2, 21, 22Zone 0, 1, 2, 21, 22
Hygiëne goedkeuringen-- EHEDG (optioneel), FDA compliant --FDA compliant
Wettelijke metrologieOIML, R117, MID, apparaten voor wettelijke metrologie in overeenstemming met API / AGA   

 

Ontvang vrijblijvend advies

Of u nu op zoek bent naar een standaard Coriolis flowmeter of een op maat gemaakte oplossing, ABB Benelux beschikt over de expertise en ervaring om u de nodige technische ondersteuning te bieden. Wist u dat wij ook ondersteuning bieden bij de installatie en het onderhoud van onze CoriolisMaster? Zo blijft uw toestel optimaal presteren. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe onze flowmeters en andere meetinstrumenten de efficiëntie van uw processen kunnen verbeteren. Onze experts zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het selecteren van de juiste coriolis massadebietmeter voor uw specifieke toepassing.

  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language