Heating, Ventilation, Air Conditioning and Cooling

Betaalbaar comfort in gebouwen

Tijdens de levenscyclus van een gebouw word je als leverancier van HVAC-R installaties en services geconfronteerd met verschillende uitdagingen en pijnpunten. 


Tijdens de conceptfase van een gebouw legt u de basis voor een minimale kostenstructuur, zodat besparingen tijdens de opbouw niet doorgeschoven worden naar het beheer of naar energiekost. Tevens kan u met een goed concept zelfs al besparen op de kosten van de totale infrastructuur. Remote monitoring en service  zorgen voor snelle interventies. De beheerder kan al ingrijpen voor de klant merkt dat hij niet het comfort ontvangt dat hij verwacht.     


ABB ontwikkelde een concept dat u als installateur, onderhoudsfirma of beheerder in staat stelt uw kosten te reduceren tijdens de gehele levenscyclus van uw infrastructuur. Dit concept zorgt voor een gereduceerde installatiekost door eenvoud, een verbeterde CO2 prestaties door een IE5 motor-drive package en een efficiënt gebruik van maintenance resources door remote monitoring & support.  

Neem direct contact op met onze HVAC-R specialisten


Ellen Himpe
(Vlaanderen)
Email: ellen.himpe@be.abb.com

Sophie Decorte 
(Wallonie en Brussel) 
Email: sophie.decorte@be.abb.com

Neem contact op met onze Channel partners

Vind een channel partner

Uw uitdagingen, ons commitment

Evalueer, onderhoud en verbeter met minimale kosten


ABB Ability™ remote monitoring stelt u in staat om al uw elektromechanische aandrijvingen te monitoren, zodat u kan ingrijpen voordat uw klant de verminderde prestatie kan waarnemen. Met ABB mobile connect, heeft u steeds de drive specialist on site. Geen tijdsverlies door dure en onnodige verplaatsingen, U heeft direct contact met een specialist, die samen met U naar de oplossing zoekt.

Producten en oplossingen

ABB producten voldoen aan de hoogste standaarden en beschikken over de juiste ISO en EC certificeringen. Specifieke certificeringsdocumentatie is te downloaden vanaf de productpagina.

Downloads & Links

 
  • Neem contact met ons op

    Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op

    Contact
Select region / language