Doe mee met de ABB Energie Efficiëntie Actie!

Samen maken we het verschil!

Energie houdt ons dagelijks leven draaiend. Of het nu om water, voeding, kleding of toiletpapier gaat – alles wat we nodig hebben wordt geproduceerd, verwerkt en geleverd. Daar is energie voor nodig maar tegelijkertijd wordt daarmee CO2 uitgestoten. Waar energie wordt gebruikt kan ook energie worden bespaard.

Sterker nog, energiebesparingen zijn de meest effectieve manier om de CO2-uitstoot te verminderen. De wereld draaiend houden én energie te besparen – daar zetten wij ons bij ABB voor in. Een eenvoudig en realistisch streven dat we gezamenlijk kunnen realiseren. Samen maken we het verschil.

Neem vandaag nog contact op


Contact ABB

Contact Channel partner

Energie-efficiëntie = milieu + kostenbesparing

Elektromotoren verbruiken meer dan 45% van de wereldwijde energie. Omdat een groot deel van deze elektromotoren - ongeveer 300 miljoen - niet aan de laatste energie-efficiëntie standaarden voldoet, resulteert dit in een enorme energieverspilling. Door deze te vervangen door hoog efficiënte exemplaren, kan het wereldwijde elektriciteitsverbruik met 10% worden gereduceerd. Hoog tijd om in te zetten op de energie-efficientie van deze motoren! Het kiezen van de meest energiezuinige motor is hierbij essentieel, omdat maar liefst 96% van de totale bedrijfskosten (TCO - Total Cost of Ownership) van een elektromotor wordt bepaald door het energieverbruik.

Energie Efficiëntie Actie

Waar energie wordt gebruikt, kan ook energie worden bespaard. En wie energie bespaart, verlaagt zijn kosten! Doe daarom mee met ABB’s Energie Efficiëntie Actie. Wissel tot 31 december 2023 uw oude motor in bij één van de deelnemende Channel Partners en krijg een IE4-motor voor de prijs van een IE3-motor geleverd.

Hoe het werkt

Voordat uw oude motor wordt ingenomen wordt een gratis quickscan (optioneel) uitgevoerd. Na analyse van de onderzoekgegevens wordt de meest efficiënteoplossing aan u voorgesteld. Tegen inlevering van uw oude motor krijgt u een IE4-motor geleverd voor de prijs van een IE3-motor. De motor wordt vervolgens samen met een optionele Smart Sensor geïnstalleerd. Zo profiteert u maximaal van uw motor en gelijktijdig van lagere energie-kosten en een verminderde CO2 - voetafdruk.

De oude motoren worden verzameld en volgens de allernieuwste technologie gerecycled. Maar liefst 98% van uw oude motor wordt binnen de EU weer hergebruikt voor het maken van onder andere nieuwe motoren.

Vraag naar de actievoorwaarden.

Deelnemende Channel Partners

Meer informatie

Ook aan de slag?

Natuurlijk. Want alleen samen maken we het verschil!
Neem vandaag nog contact op met ABB of één van de deelnemende Channel Partners

Select region / language