Automasjon

KNX global standard for bygningsautomasjon

Kravet om byggautomatiserings-systemer øker stadig samtidig som kravet om komfort, og enkel og allsidig styring av f.eks. belysning, persienner, oppvarming, klimaanlegg og energisparing. Takket være ABB i-bus® KNX er det enkelt å styre, overvåke og signalisere alle viktige bygningsapplikasjoner via et helhetlig system.


>> Til våre smarte løsninger

Porttelefonsystem

Med ABBs porttelefonsystemer trenger du ikke å gå på akkord med imponerende stil for nyskapende teknologi.

Dette systemet er noe mer enn bare et porttelefonsystem, det er framtiden innen smart bygningsovervåkning og lett tilgjengelig sikkerhet. Avhengig av hvilke krav du har for et smart bygg, kan du velge mellom 2-ledersystemet eller et IP-system.

>> Til våre smarte løsninger


Les mer

  • Kontakt oss

    Send inn din forespørsel og vi vil ta kontakt med deg

    Kontakt oss

Riktig automatisk styring i alle situasjoner

Den riktige reaksjonen skjer automatisk i alle situasjoner

Muligheten til å styre bygningen automatisk gjør ikke bare bygningsadministrasjonen mer fleksibel, men har også en positiv påvirkning på effektivitet, sikkerhet og produktivitet. Med produkter og tjenester som bevegelsesdetektorer, harmonisk belysning, porttelefon, automatisert regulering av varme, klimaanlegg, ventilasjon og persiennehåndtering, tilbyr ABB en rekke muligheter for å overføre kontrollen for bygget trygt i dine hender.

Hjem- og bygningsautomasjon

Med våre nyskapende, integrerte løsninger under ett tak ønsker vi å gjøre bygningene smartere og forme framtiden.

Med vår energieffektive og framtidsrettede teknologi ønsker vi at folk skal føle seg hjemme i bygningene, føle seg mest mulig trygge og kunne arbeide på en bærekraftig og produktiv måte.
Fra moderne familiehjem til eksklusive luksushoteller. 

>> Til våre smarte løsninger

Select region / language