Ρυθμιστές στροφών και PLCs για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου

Ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλή διαθεσιμότητα


Γνωρίζουμε πως η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι καθοριστικά στοιχεία για την επιχείρησή σας και εργαζόμαστε σκληρά, για να σας τα εξασφαλίσουμε. Αυτός είναι ο λόγος που ενσωματώσαμε πολλές λειτουργίες ασφαλείας στους ρυθμιστές στροφών μας. Έχουμε, επίσης, βασίσει τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις επιχειρηματικές μας σχέσεις στην αξιοπιστία.

Το επιχειρηματικό προσκήνιο στον τομέα πετρελαίου και φυσικού αερίου έχει μεταβληθεί και τα περιθώρια κέρδους έχουν μειωθεί. Σε αυτό συντελούν πολλοί λόγοι, όπως η αυξημένη απόδοση των οχημάτων και των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ισχύος που χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα, η εντατικοποίηση της χρήσης εναλλακτικών πηγών ενέργειας, τα αποθέματα σχιστολιθικού πετρελαίου, αλλά και η αύξηση των ενδιαφερόμενων για τη συγκεκριμένη αγορά. Αυτό σημαίνει ότι ο προϋπολογισμός της παραγωγής βελτιστοποιείται, ώστε να διασφαλίζονται κέρδη για την επιχείρησή σας και το μέλλον της.


Μια καλή λύση αποτελεί η μείωση των λειτουργικών εξόδων, μειώνοντας την ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται στην παραγωγή. Στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, πλήθος εφαρμογών περιλαμβάνει ηλεκτρικούς κινητήρες. Οι ρυθμιστές στροφών και τα PLCs μας μπορούν να σας βοηθήσουν, ώστε να χρησιμοποιείτε τους κινητήρες σας πιο αποδοτικά και αξιόπιστα. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει ευρεία γκάμα ρυθμιστών στροφών μεταβλητής ταχύτητας χαμηλής τάσης, AC ρυθμιστών μέσης τάσης, κινητήρων, επεκτάσιμων PLCs και HMIs.

Για να νιώθετε ασφάλεια 24/7, το παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών και υποστήριξης της ABB έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα φροντίδας των ρυθμιστών στροφών, το οποίο περιλαμβάνει τεχνική υποστήριξη, προληπτική και ολοκληρωμένη φροντίδα και ταχεία ανταπόκριση που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας.

Ασφάλεια. Παραγωγικότητα. Απόδοση. Αξιοπιστία. Υπηρεσίες. Τα πάντα μετρούν στο τελικό αποτέλεσμα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Μοιραστείτε αυτήν τη σελίδα

Τι προσφέρουμε

Μάθετε περισσότερα

Loading documents
Select region / language