Digitaliseringen ger bättre spårbarhet inom livsmedelsindustrin

Att digitaliseringen innebär stora förändringar för vår industri är redan ett faktum. För livsmedelsindustrin innebär den många möjligheter.

Mindre risk för oväntade stopp

Dina maskiner blir smartare, de talar själva om när det är dags för service, eller när något inte står rätt till. Detta minskar risken för stopp i produktionen samt optimerar dina servicekostnader.

Förbättrar både energianvändning och processer

Intelligenta maskiner hämtar själva in information för att dra så lite energi som möjligt och lär sig även att optimera sig för att effektivisera processen. De hämtar själva sin information från nätet för att ta reda på vad den behöver göra för att konfigureras. Samtidigt har du full koll på produktionen.

Spårbarhet når nya höjder

All information finns tillgänglig så du har full koll på alla led i din produktion. Även för konsumenten ökar tryggheten. Smakar inte köttbullen bra går det att ta reda på var köttbullen kommer ifrån, vilken kött den innehåller, från vilken gård med mera.

ABB ligger långt fram inom digitaliseringen. Våra robotar har varit uppkopplade mot nätet i flera år. Vi erbjuder styrsystem som förbättrar din spårbarhet. Och har redan idag sensorer som kan kopplas till dina motorer, så du har full koll på hur de mår.

Andra intressanta artiklar

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language