Μελετητές και Μηχανικοί

Υποστήριξη σε κάθε σας βήμα

Η ΑΒΒ εδώ και 130 χρόνια αποτελεί τεχνολογικό ηγέτη στον χώρο της εξέλιξης και της κατασκευής προϊόντων και συστημάτων Χαμηλής και Μέσης Τάσης. Η τεχνογνωσία μας και η πολυετής εμεπιρία μας καλύπτουν κάθε είδους ηλεκτρολογική εφαρμογή. Από τα βιομηχανικά κτίρια, τα κτιριακά συγκροτήματα και τις οικίες, μέχρι τη ναυτιλία και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Στην ανανεωμένη σελίδα μπορείτε να βρείτε τις νέες προδιαγραφές των έξυπνων αυτόματων διακοπτών ισχύος, να πλοηγηθείτε ανάμεσα σε νέους καταλόγους της τεχνικής μας βιβλιοθήκης, να διαβάσετε τεχνικά άρθρα και να δουλέψετε μαζί μας με τα τεχνικά μας εργαλεία.

Θέλετε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία;

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές Εκδόσεις

Κατάλογοι

Διαβάστε ακόμη...

Eργαλεία

e-Configure
SOC (Selected Optimized Coordination)
BIM
ΑΒΒ Connect
Βιβλιοθήκες σχεδίων 2D-3D

Δικτυακός (web) οδηγός  επιλογής υλικών /σύνδεσης εξαρτημάτων (product configuration) και δημιουργία λίστας υλικών.

Εύκολος οδηγός δημιουργίας αναλυτικής λίστας υλικών (built of materials) που περιλαμβάνει το σύνολο των υλικών με τα εξαρτήματα που ο χρήστης απαιτεί να συνδεθούν κατά περίπτωση με το προϊόν. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται η πιθανότητα λάθους κατά την παραγγελία και ο χρόνος παραγγελίας με διατήρηση ιστορικού παραγγελίας.

Ο δικτυακός οδηγός περιλαμβάνει Πίνακες συνεργασίας (Coordination tables) για κινητήρες χαμηλής τάσης, και Πίνακες επιλεκτικότητας (selectivity tables) και Βack-up προστασίας για τα προϊόντα της χαμηλής τάσης.

Το ΒΙΜ (Building Information Modelling) είναι μια νέα φιλοσοφία στον σχεδιασμό σύγχρονων κατασκευών. Χρησιμοποιώντας εργαλεία 3D σχεδιασμού & απεικόνισης, οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί μπορούν να έχουν πλήρη απεικόνιση όλων των δομικών και μη δομικών στοιχείων ενός κτιρίου συνοδευμένη με αναλυτικές πληροφορίες του συνόλου των υλικών που θα χρειαστούν για την ολοκλήρωση της κατασκευής.

Ψηφιακή εφαρμογή με τεχνικές πληροφορίες του συνόλου των προϊόντων της ΑΒΒ και ενημέρωση για την κυκλοφορία νέων διαθέσιμων εργαλείων. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από έξυπνες συσκευές όπως smartphone και tablet. Παρέχει και δυνατότητα offline χρήσης με αποθήκευση των πληροφοριών που έχετε αναζητήσει σε προσωπική βιβλιοθήκη.

→ Emax 2
→ Tmax XT
→ System Pro E 

→ Cadenas - Διάφορα προϊόντα Χαμηλής & Μέσης Τάσης 
(Τηλεχειριζόμενοι διακόπτες αέρος (επαφείς), πίνακες διανομής Μέσης Τάσης UNISEC, θερμομαγνητικοί διακόπτες προστασίας κινητήρων, μπουτόν, ενδεικτικές λυχνίες, επιλογικοί διακόπτες Φ22 mm, τροφοδοτικά, softstarters, ηλεκτρονικά προϊόντα αυτοματισμού, κ.α.)

 

Αξίζει να δείτε

Διασυνδεδεμένοι ψηφιακοί πίνακες διανομής X.T. & M.T.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα


ΑΒΒ Α.Ε.
13ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας
144 52 Μεταμόρφωση Αττικής


Τηλέφωνα    
210 28 91 903 ,  210 28 91 916
Fax 210 28 91 999
E-Mail  abb@gr.abb.com


Θεσσαλονίκη


ΑΒΒ Α.Ε. 
15o χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών
570 01 Θέρμη


Τηλέφωνο     2310 460 900 (τηλ. κέντρο)
Fax    2310 460 999
E-Mail   abbng@gr.abb.com

Select region / language

Δημοφιλείς σύνδεσμοι