Global site

ABB:n websivuilla käytetään evästeitä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Vahti-Jussi 220/280 MasterLINE

Miellyttävää turvallisuutta

Vahti-Jussi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan on läpikotaisin laadukas tuote joka vie sisä- ja ulkotilojen turvallisuuden uudelle tasolle ja saa asukkaat tuntemaan olonsa turvalliseksi. Valppaat liiketunnistimet huomaavat kaiken ja reagoivat heti, kun tarve vaatii. Laadukkaat tunnistinjärjestelmät valvovat kohteitaan keskeytymättä ja luotettavasti. Ne varmistavat rauhallisen yöunen, ajavat kutsumattomat vieraat tiehensä ja kytkevät valot päälle ja pois automaattisesti kun olet lomalla.

Tarkemmat tuotetiedot, mittapiirokset sekä asennus- ja käyttöohjeet löydät täältä.

Katso tuotevalikoima
Liiketunnistimeen voidaan kytkeä kaikenlaisia kuormia, maksimikuorma on 3 680 W/VA. Kaikkien Vahti-Jussien tapaan tunnistin on helppokäyttöinen ja siinä on useita käteviä toimintoja, kuten toimintatilan valinta, hämäräkytkin, poiskytkentäviive ja lyhytpulssi. Automaattinen tunnistusetäisyyden vakautus pitää etäisyyden vakiona erilaisissa sääoloissa. Vahti-Jussi 220/280 MasterLINE -tunnistimissa on lisäksi automaattinen häiriöiden suodatus, simuloitu läsnäolo, joka on hyödyllinen silloin, kun asukkaat ovat lomalla, sekä suojaus laitteen irrotusta vastaan.

Langaton Vahti-Jussi 220 RF


Malli on suunniteltu erityisesti asuinrakennuksia varten, ja se sisältää kaikki Vahti-Jussi 220 MasterLINE -liiketunnistimen ominaisuudet. Koska laite käyttää radiosignaaleja, tunnistinten ja ohjausyksikköjen toiminnot on hajautettu molempiin laitteisiin. Tunnistin voidaan asentaa minne tahansa, mutta mieluiten paikkaan, josta on mahdollisimman laaja esteetön näkymä. Yhteen aktivointiyksikköön voidaan liittää useita Vahti-Jussi 220 WaveLINE -tunnistimia. Näin esimerkiksi kumpuilevat alueet ja rakennusten kuolleet kulmat voidaan kattaa kokonaan.

Laite toimii ilman kaapeleita. Sen käyttö on taloudellista, koska tunnistimen huipputehokas akku voi kestää kymmenenkin vuotta. Kun tunnistin havaitsee liikettä, se lähettää signaalin radioteitse aktivointiyksikölle. Tämä voidaan asentaa jopa syvään uppoasennettavaan pistokkeeseen painonapin alle. Tunnistimessa on oma akkutestitoiminto, joka voi lähettää ilmoituksen akun heikosta varauksesta.

Vahti-Jussi 280 valvoo laajemmin


Vahti-Jussi 220 MasterLINE -malliin verrattuna Vahti-Jussi 280 MasterLINE -tunnistimessa on laajempi linssi ja tunnistusalue (280°). Kulmasovittimen avulla Vahti-Jussi 280 voidaan asentaa valvomaan talon kahta sivua. Innovatiivisten tunnistinten lisäominaisuuksiin kuuluu tunnistus maatasosta ja taustakentästä, ryömintäalueen suojaus ja valon automaattinen sytytys ovesta ulos astuttaessa.

Julkisivuun sopivat värit


Vahti-Jussi 220/280 -tunnistimet on saatavissa useassa värissä: valkoinen, alumiini ja antrasiitti. Värivalikoima saattaa vaihdella malleittain.

pl-bm-220-02

Helppo ja nopea asentaa

Liiketunnistin on helppo asentaa seinärasian kanteen salpamekanismilla ja se voidaan suojata irrottamiselta ruuveilla. Kaapeli voidaan tuoda laitteeseen eri puolilta, joten tunnistin sopii kaikenlaisiin asennuskohteisiin. Kaapelit kytketään vasta sen jälkeen, kun laitteen pohjaosa on asennettu.

Vahti-Jussit voidaan asentaa seinään, kattoon ja kulmaan.

Toimintojen helppo hallinta


Kätevän infrapunakaukosäätimen avulla hallitset helposti laitteen monipuolisia toimintoja. Asetusten muuttaminen käy kätevästi ilman tikapuita tai sähköistä asennustyökalua. Esimerkiksi hämäräkytkin, simuloitu läsnäolo ja jatkuva päälle- tai poiskytkentä voidaan valita kaukosäätimestä.

pl-bm-70-04-abb


Tärkeimmät edut ja ominaisuudet


  • Tunnistusalue 220 tai 280 astetta, 16 metriä kaikkiin suuntiin
  • Helppokäyttöinen
  • Useita käteviä toimintoja, kuten toimintatilan valinta, hämäräkytkin, poiskytkentäviive ja lyhytpulssi
  • Automaattinen häiriöiden suodatus
  • Läsnäolosimulaatio
  • Asennustavat: seinäasennus, kallistettu seinäasennus, kattoasennus ja kulma-asennus
  • Värivalikoima: valkoinen, ruskea, alumiini ja antrasiitti
  • Lisäominaisuudet: tunnistus maatasosta ja taustakentästä, ryömintäalueen suojaus ja valon automaattinen sytytys ovesta ulos astuttaessa
  • Saatavissa langaton malli (RF) sekä malli KNX-taloautomaatioon

Katso myös