Oplossingen voor de woningbouw

Duurzaam & smart hebben de toekomst

De Smart Home Experience is een must om de laatste mogelijkheden op het gebied van Busch-free@home®, KNX-gestuurde huisautomatisering, veiligheid, energie-efficiëntie en -opwekking in de praktijk te ervaren. Ideaal ook om samen met uw opdrachtgever te bezoeken en uzelf hiermee te profileren als moderne, full-service professional.

Intelligente gebouwbesturing
In de Smart Home Experience ervaart u de ongekende mogelijkheden van Busch-free@home® en KNX in praktijk. Zo treft u in de woonkamer, slaapkamer en hal al het gemak voor een Smart Home aan. Van de besturing met tablet en smartphone tot een speciale kook- en dinerscène, waarbij verlichting, jaloezieën, temperatuur en muziek automatisch worden aangepast aan de setting. Daarnaast zijn er talloze situaties in verschillende ruimtes in huis voorgeprogrammeerd en natuurlijk mag ook de innovatieve Busch-Welcome®-deurcommunicatie niet ontbreken.

Duurzaam wonen met SEM

In de Smart Home Experience is er tevens een technische ruimte met een speciale SEM-unit ingericht. SEM staat voor Smart Energy Management en zorgt voor optimale balans tussen energievraag en gebruik binnen een Smart Home. Het biedt één integraal systeem voor opwekking, opslag, gebruik en aansturing en reageert op ‘real-time data’ waardoor de E- en W-installatie goed op elkaar zijn afgestemd.
 
Totaaloplossing voor ‘all electric wonen’
De module is geen losstaand product, maar wordt momenteel samen met partners aangeboden als een totaaloplossing waarbij een warmtepomp, ventilatie, KWh-meters en zonnepaneel omvormers van ABB gekoppeld zijn. Hiermee kan een woning gemonitord worden en ‘all electric’ worden.

We heten u van harte welkom! Wilt u de Smart Home Experience bezoeken? U vindt ons bij De Woonindustrie in Nieuwegein. Op maandag kunt u vrij binnenlopen, op dinsdag t/m vrijdag werken we op afspraak. Langskomen?

Plan nu je gratis bezoek
Select region / language