Global site

ABB's website maakt gebruik van cookies. Als u op deze pagina wilt blijven, accepteer dan de cookies. Leer meer

Product configurators & tools

Op onze website www.abb.nl/lowvoltage vindt u ook handige, ondersteunende tools. Hiermee kunt u op eenvoudige wijze onze producten compleet en correct selecteren, zoals:

• e-Configure waarmee u laagspanningsproducten snel, simpel en eenvoudig kunt selecteren en configureren.
  • de Calculator voor Busch-Jaeger schakelmateriaal. Door stapsgewijs verschillende componenten in te voeren, resulteert dit in een complete bestellijst
  • de Hafonorm-configurator voor het samenstellen van uw complete installatiekast. Door de parameters in te vullen, genereert het programma automatisch typenummer, vooraanzicht, installatieschema en groepenkaart van de door u samengestelde installatiekast
  • MijnGroepenkast voor het registreren van uw groepenkast. U ontvangt dan onder andere extra garantie; wel zo veilig!
  • de PDC NL voor het calculeren van verdeelsystemen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling e-Business.

Neem contact met ons op

Afdeling e-Business
E-mail: ebusiness@nl.abb.com

Overige categorieën