Smart mätning och övervakning

De vinnande valen för att effektivisera ditt distributionssystem

Digitaliseringen förändrar snabbt hur energi hanteras, från integreringen av förnybara energikällor i smarta elnät till den växande efterfrågan på smarta byggnader.

Förbättrad energieffektivitet är nyckeln till att möjliggöra framtida tillväxt inom sektorerna byggnader och infrastruktur, som står står för 40 procent av den globala energianvändningen och höga CO2-utsläpp.

I det här scenariot är detaljerad mätning och övervakning av hela elsystemet nödvändig för att uppnå maximal energieffektivitet. De nya och kommande standarderna kräver övervakning med hög noggrannhet av alla elektriska parametrar och elkvalitet i många inhämtningspunkter.

ABB:s smarta lösningar för mätning och övervakning är flexibla och ger 7 procent förbättrad energieffektivitet, vilket säkerställer tillgång till LEED-certifieringar och möjliggör en avbetalningstid på mindre än tre år.

Du kan dessutom ansluta din anläggning till vår molntjänst ABB Ability EAM för att på ett enkelt sätt börja övervaka hela elsystemet och för att uppfylla nya krävande internationella standarder och regelverk.

 

Fördelar

Klass 1-precision enligt IEC 61557-12
Anslutning enligt flera inbyggda kommunikations-protokoll
Bidrag till 3/9 LEED-kategorier
Minskning av elkostnaden med upp till 20 procent

Vårt erbjudande

Dokumentation

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language