zenon programvara

Information | Integritet | Insikt

Fabriksövervakning, styrning, datainsamling, planläggning och prestandarapportering.

zenon är en öppen programvara för övervakning, styrning och datainsamling för produktionsanläggningar. Den är skalbar från enstaka maskiner till kompletta fabrikslösningar med många tillverkningsställen. 

Smart integration i alla processer och säkerhetssystem – zenon skyddas av ett säkerhetssystem som är konstruerat för att implementeras i en kritisk infrastruktur.

zenon blir en nyckelkomponent i Internet of Things med sitt stöd för mer än 300 kommunikationsprotokoll, sin enkla inställnings-ERP och sitt molngränssnitt.

zenon levereras med revisionsspårbarhet, sats- och produktionsplanläggningsfunktioner för livsmedels- och dryckesindustrin och är ett certifierat energiledningssystem.

Lättanvända rapporteringsfunktioner ger djupa insikter i dina kunders produktionsprocesser och möjliggör kvalitetssäkring, produktionsoptimering och onlinerapporterring.

zenons fleranvändarmöjlighet och objektorienterade design garanterar låga startkostnader och hög designproduktivitet för ditt team. Tack vare den öppna gränssnittsarkitekturen och integrationen med Automation Builder kan zenon integreras fullständigt i din designverktygskedja.

Vill du ha produktinformation eller service?

Branscher och tillämpningar

Relaterade erbjudanden

Loading documents
Select region / language

Populära länkar