Ledningsskydd REF615R

REF615R erbjuder en 19 tums rackmonterad version av Relion-seriens ledningsrelä REF615 samt en enkel och kostnadseffektiv uppgradering av DPU2000R.

REF615R har samma konstruktion med en bakre uttagsplint som det tidigare reläet, vilket minskar installationstiden och samtidigt säkerställer att det befintliga kablaget och dess anslutningar kan anslutas utan modifiering.

Som tillval finns även en felsökningsfunktion för kabelfel (CFD) som i realtid detekterar och signalerar för kortvariga överströmsfel i ledningar och stationens brytare inte löser ut. Med CFD kan du få information om utlösta säkringar och strömavbrott innan den första kunden ringer och begynnande jordfel i kablar (isolering) och luftledningar (vegetation) behöver inte resultera i strömavbrott.

REF615R ingår i ABB:s produktfamilj Relion® och 615-serien för skydd och kontroll. Produkterna i 615-serien är konstruerade för att ta tillvara den fulla potentialen enligt standarden IEC 61850 för kommunikation och samverkan inom en station, bl.a. genom snabb, horisontell relä-till-relä-kommunikation (GOOSE). Resultatet är ett kostnadseffektivt och tillförlitligt och snabbt skydds- och kontrollsystem. Reläet har även stöd för protokollen DNP 3.0 och Modbus®.

 
Varför ABB? 

Fyra viktiga egenskaper som underlättar bytet för ANSI- och IEC DPU2000R-användare:

  • Samma form och passning vilket innebär att panelen inte behöver skäras och racket inte behöver flyttas
  • Kompatibla I/O- och CT/VT-anslutningar som avsevärt minskar tidsåtgången för ritningsändringar
  • Jämförbar funktion för skydd och styrning etc. ingår
  • SCADA-liknande konstruktion för DNP3.0-punkter och Modbus-register

Vill du ha produktinformation eller service?

Loading documents

Relaterade erbjudanden

Select region / language