Motorer och generatorer för gruvindustrin

Gruv- och mineralindustrin utgörs av gruvor och bearbetningsanläggningar som använder sig av elektrisk och mekanisk utrustning för utvinning och bearbetning av mineraler.

Det är en global industri som genomgår en konsolideringsprocess, vilket resulterar i färre, men större företag som dominerar marknaden. Dessa stora kunder förstår värdet av att etablera ett samarbete med ABB, eftersom vi tillhandahåller service och produktsupport vid deras gruvanläggningar, liksom med deras OEM- och EPC-samarbetspartners.

Efterfrågan på gruvprodukter kommer att fortsätta öka, medan de kvarvarande malmfyndigheterna kommer att vara av lägre kvalitet, vilket gör att gruvorna måste vara större och mer produktiva för att fortsätta vara konkurrenskraftiga. Dessa större operatörer använder sig av ABB:s ledande teknik för att uppfylla mål som ökad tillförlitlighet, minskade energikostnader och ökad automatisering och mekanisering. ABB:s dokumenterade förmåga att tillhandahålla produkter och tjänster som överträffar dessa förväntningar gör oss till den perfekta samarbetspartnern för globala gruvbolag.

Aktuellt

Vårt erbjudande

Läs mer

  • Kontakta oss

    Skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig

    Kontakta oss
Select region / language

Populära länkar