Programmerbara styrsystem PLC

Du kan se denna sida på:

AC500, AC500-eCo, AC500-S och AC500-XC-serien av skalbara PLC:er tillhandahåller lösningar för små, medelstora och avancerade applikationer. Vår AC500-plattform finns med olika prestandanivåer och är det idealiska valet för hög tillgänglighet, extrema miljöer eller säkerhetslösningar.

Vår AC500 PLC-plattform ger interoperabilitet och kompatibilitet för både maskin- och programvara, från kompakta PLC:er upp till högnivå- och säkerhets-PLC:er.

AC500

Vår kraftfulla flaggskepps-PLC med ett brett spann av prestanda, kommunikation och I/O-möjligheter för industriella användningsområden. Det perfekta valet för komplexa höghastighetsmaskiner och nätverkslösningar.

AC500-eCo

Denna kompakta PLC erbjuder flexibla och ekonomiska konfigurationer för ditt moderna styrsystem. Det bästa valet för mindre applikationer.

AC500-S

Denna säkerhets-PLC (SIL3, PL e) är framtagen för säkerhetsapplikationer som ingår i fabrikers eller maskiners automationsområde. Det rätta valet för att implementera och hantera komplexa säkerhetslösningar.

AC500-XC

En PLC-variant av AC500-plattformen för extrema förhållanden med utökat driftstemperaturområde, okänslighet för vibrationer och farliga gaser samt för användning på höga höjder eller i fuktiga miljöer.

Vill du ha produktinformation eller service?

Vårt erbjudande

Relaterade länkar

Loading documents
Select region / language