Global site

ABB's website uses cookies. By staying here you are agreeing to our use of cookies. Läs mer

zenon mjukvara

Information | Integritet | Insikt

Fabriksövervakning, styrning, datainsamling, planläggning och prestandarapportering.

zenon är en öppen mjukvara för övervakning-, styrning- och datainsamling för produktionsanläggningar. Det är skalbart från enstaka maskiner till kompletta fabrikslösningar med många tillverkningsställen. 

Smart integration i alla processer och säkerhetssystem – zenon skyddas av ett säkerhetssystem som är konstruerat för att implementeras i en kritisk infrastruktur.

zenon blir en nyckelkomponent i Sakernas Internet (Internet of Things) med sitt stöd för mer än 300 kommunikationsprotokoll, sin enkla inställnings-ERP och sina molngränssnitt.

zenon levereras med revisionsspårbarhet, sats- och produktionsplanläggningsfunktioner för livsmedels- och dryckesindustrin och är ett certifierat energiledningssystem.

Lättanvända rapporteringsfunktioner ger djupa insikter i dina kunders produktionsprocesser och möjliggör kvalitetssäkring, produktionsoptimering och onlinerapporterring.

zenons fleranvändarmöjlighet och objektorienterade design garanterar låga startkostnader och hög designproduktivitet för ditt team. Tack vare den öppna gränssnittsarkitekturen och integrationen med Automation Builder kan zenon integreras fullständigt i din designverktygskedja.

Vill du ha produktinformation eller service?

Dela sidan

Branscher och tillämpningar

Relaterade länkar

Loading documents