Συνεργατικές λύσεις

Ενισχυμένη απόδοση συνδυάζοντας τεχνογνωσία και υψηλές δυνατότητες.

Είτε είστε συνεργάτης ή άμεσος πελάτης, σας βοηθάμε να εξελιχθείτε, να βελτιώνετε συνεχώς τις επιδόσεις σας και να εξυπηρετείστε καλύτερα - μαζί. Το χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων συνεργατικών λύσεων που διαθέτουμε, σας βοηθά να πουλήσετε, να συναρμολογήσετε, να σχεδιάσετε, να εγκαταστήσετε ή ακόμα να συντηρήσετε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας σε κινητήρες, γεννήτριες και ρυθμιστές στροφών. Επιπλέον, μπορείτε να συμμετάσχετε μαζί μας στην ανάπτυξη προηγμένων ψηφιακών λύσεων και λύσεων ενεργειακής αποδοτικότητας με στόχο τη μείωση του χρόνου διακοπής λειτουργίας, τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Θα γίνετε μέρος των πιο σύγχρονων υπηρεσιών και θα έχετε στη διάθεσή σας, πιστοποιημένους μηχανικούς τεχνικής υποστήριξης σε συνδυασμό με εκπαιδευτικό υλικό και σχετικά e-learning. Απολαύστε ένα μοναδικό ψηφιακό πλεονέκτημα συνδυάζοντας τη συνδεσιμότητα και την ανάλυση δεδομένων με τη βιομηχανική τεχνογνωσία. Αποκτήστε πρόσβαση σε γνήσια ανταλλακτικά και προϊόντα της ΑΒΒ, όπου και αν βρίσκεστε. 

 


Αποκτήστε τη σωστή επάρκεια:

Εκπαίδευση και πιστοποιήσεις

Διαθέτουμε 26 παγκόσμια Κέντρα Εκπαίδευσης καθώς και διαδικτυακά μαθήματα εξ αποστάσεως. Διατίθενται πρακτικά μαθήματα σε κέντρα κατάρτισης, ορισμένα από τα οποία μπορούν επίσης να διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις σας.


Αποκτήστε τις σωστές δυνατότητες:
Πλατφόρμες και εργαλεία υπηρεσιών

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να συλλέξετε προηγμένες αναλύσεις από τα υπάρχοντα δεδομένα, ώστε να έχετε καλύτερη και πιο αποτελεσματική διαχείριση του κύκλου ζωής, για τον προγραμματισμό συντήρησης και τη διαχείριση του εξοπλισμού σας. Τελικά αυτό θα υποστηρίξει την καλύτερη λήψη αποφάσεων για τους τελικούς πελάτες.


Προμηθευτείτε τα κατάλληλα υλικά: 
Ανταλλακτικά, kit και προϊόντα

Το παγκόσμιο δίκτυο ανταλλακτικών της ΑΒΒ ανταποκρίνεται γρήγορα. Ενημερώνεστε για την διαθεσιμότητα ώστε να μπορείτε να προμηθευτείτε μόνοι σας, απευθείας από την ΑΒΒ ή από άλλους συνεργάτες του παγκόσμιου δικτύου μας ή να προχωρήσετε στην προμήθεια κάποιου stock ανταλλακτικών για ανεξάρτητη διαχείριση. Παρέχουμε εγγύηση για μεμονωμένα ανταλλακτικά και κιτ ανταλλακτικών καθώς και καθοδήγηση για διαδικασίες συντήρησης/επισκευής.

Select region / language

Δημοφιλείς σύνδεσμοι