ΑξιοπιστίαΜεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας. Εξασφαλισμένη άριστη εξυπηρέτηση.

Ποια είναι η στρατηγική συντήρησης και επισκευής για τους κινητήρες, τις γεννήτριες και τους ρυθμιστές στροφών σας;

Οι Yπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης της ΑΒΒ, σας βοηθούν  να αποφύγετε τις βλάβες, μέσω των προγραμματισμένων υπηρεσιών συντήρησης και παρακολούθησης αλλά και των υπηρεσιών αποκατάστασης. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε τον χρόνο λειτουργίας σας μέσω αξιόπιστης υποστήριξης και συνεργασίας.   

 

"Χάρη στις υπηρεσίες Motion OneCare, της ΑΒΒ, η εταιρία αξιοποίησης ακινήτων Katameya κατάφερε να αυξήσει το χρόνο διαθεσιμότητάς του συστήματος HVAC από 75% σε 100%, με αποτέλεσμα ο πελάτης να μειώσει το ετήσιο λειτουργικό του κόστος κατά σχεδόν 30%, αποφεύγοντας τις δαπανηρές απρογραμμάτιστες διακοπές λειτουργίας.”

Adham ElHady, Μηχανικός πωλήσεων του τμήματος τεχνικής υποστήριξης του Τομέα Συστημάτων Κίνησης της ABB 

 

Τα 3 σημαντικότερα οφέλη των υπηρεσιών αξιοπιστίας της ΑΒΒ για κινητήρες, γεννήτριες και ρυθμιστές στροφών

2

Μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας του εξοπλισμού σας με προγραμματισμένη συντήρηση, βελτιωμένη απόδοση και συνεχή διαθεσιμότητα υπηρεσιών.

team_pictogram

Υποστήριξη σύμφωνα με τις ανάγκες σας, επί τόπου ή εξ αποστάσεως, όλη την ημέρα, κάθε μέρα, με μηχανικούς τεχνικής υποστήριξης και συνεργάτες.

chart_money_pictogram

Πλήρως προσαρμοσμένες λύσεις για τις ανάγκες σας, εξοικονομώντας σας χρήματα με την αποφυγή δαπανηρών διακοπών λειτουργίας


Η εξιδίκευσή μας


Αξίζει να δείτεSelect region / language

Δημοφιλείς σύνδεσμοι